Ajax presentatiepak 2022-2023 - Rood

Bestel direct en snel het nieuwste rode Ajax presentatiepak 2022-2023 voor volwassenen. Dit Ajax trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Het presentatiepak is het trainingspak dat de spelers dragen tijdens het reizen naar de wedstrijden, het verblijf in het hotel of wanneer de pers na een wedstrijd te woord wordt gestaan. Het presentatiepak van Ajax bestaat altijd uit een trainingsjack en een trainingsbroek. 

Het Ajax presentatie trainingsjack 2022-2023 is geheel donker rood met navy blauwe en gouden accenten. Het trainingsjack bevat alle kenmerken van het adidas Condivo 22 template. De adidas strepen op de schouders en mouwen zijn donkerblauw en hetzelfde geldt voor een vlak op de zijkanten van het trainingsjack. Dit vlak bevat een all-over print van geometrische vormen en is bovendien uitgerust met een diagonale gouden lijn. Ook de logo's van adidas en de club op de borst zijn goud. De drie sterren boven het Ajax logo verwijzen naar de 36 kampioenschappen. Het jack is verder voorzien van twee zakken met ritsen en het trainingsjack bevat een doorlopende rits. 

De Ajax trainingsbroek 2022-2023 is donkerblauw en bevat zowel gouden als rode details. De adidas strepen lopen van de knieën naar de onderzijde van de trainingsbroek en zijn rood. Bovendien bevat de trainingsbroek een diagonale gouden band ter hoogte van het midden. Dit is kenmerkend voor het adidas Condivo 22 template. De logo's van adidas en Ajax op de trainingsbroek zijn ook goud. Hetzelfde geldt voor de drie kampioenssterren boven het logo. De sterren verwijzen naar de 35 kampioenschappen van de Amsterdammers.   Verder is de trainingsbroek uitgerust met twee zakken.  Deze trainingsbroek valt strak om de benen en bestaat voor 100% uit polyester. De onderkant van de broek bevat enkelritsen, zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. De adidas trainingsbroeken hebben dit jaar ook weer de bekende toelopende fit. Dit betekent dat de broek met name strak om de kuiten en enkels valt. Het Ajax presentatiepak 2022-2023 is uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Klik direct op de buttons om het adidas Ajax presentatiepak 2022-2023 voor volwassenen te bestellen.