Ajax presentatiepak 2021-2022 - Rood

Bestel direct en snel het nieuwste rode Ajax trainingspak 2021-2022 voor volwassenen. Dit pak kun je vanaf nu bestellen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Het presentatiepak is het trainingspak dat de spelers dragen tijdens het reizen naar de wedstrijden, het verblijf in het hotel of wanneer de pers na een wedstrijd te woord wordt gestaan. Het presentatiepak van Ajax bestaat altijd uit een trainingsjack en een trainingsbroek. 

Het Ajax presentatiejack 2021-2022 is geheel rood en bevat op de mouwen de drie adidas trademark strepen in het wit. Dit seizoen staan de strepen op de schouders en bijna de gehele lengte van de mouwen. De rechterborst van het trainingsjack bevat het performance logo van adidas in het wit en het embleem van de Amsterdammers op de andere borst is ook wit. Boven het logo van Ajax staan drie sterren, welke verwijzen naar de 35 landskampioenschappen van de club. Het Ajax trainingsjack is verder uitgerust met een hoge hals met een doorlopende rits. De zijkanten van het jack bevatten twee zakken met een rits. Verder is het Ajax presentatiejack uitgerust met een capuchon. De onderkant van het jack bevat een tailleband, zodat de trainingsjack perfect om het lichaam valt.

De Ajax trainingsbroek is rood en heeft alle kenmerken van het adidas TIRO 21 template. De zijkanten van de trainingsbroek bevatten de adidas strepen. De bovenkant is uitgerust met rode adidas strepen en daaronder lopen de adidas strepen verder in het wit. Verder is de trainingsbroek uitgerust met twee zakken en zijn de logo's van de club en Ajax vertegenwoordigd op de broek. Het Ajax logo is wit en het adidas logo is wit. Hetzelfde geldt voor de drie kampioenssterren boven het logo. De sterren verwijzen naar de 35 kampioenschappen van de Amsterdammers.  Deze trainingsbroek valt strak om de benen en bestaat voor 100% uit polyester. De onderkant van de broek bevat enkelritsen, zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. De adidas trainingsbroeken hebben dit jaar ook weer de bekende toelopende fit. Dit betekent dat de broek met name strak om de kuiten en enkels valt. 

Het Ajax presentatiepak 2021-2022 is uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik direct om dit trainingspak voor volwassenen te bestellen!