Ajax presentatiepak 2019-2020 - Zwart/Groen

Bestel direct en snel het nieuwste Ajax presentatiepak voor 2019-2020 voor volwassenen. Dit pak kun je vanaf nu bestellen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Het presentatiepak is het trainingspak dat de spelers dragen tijdens het reizen naar de wedstrijden, het verblijf in het hotel of wanneer de pers na een wedstrijd te woord wordt gestaan. Het presentatiepak van Ajax bestaat altijd uit een trainingsjack en een trainingsbroek. 

Het trainingsjack van het nieuwe Ajax pak is overwegend zwart en wordt gekenmerkt door groene v-baan over het midden. Ook de hoge hals van het jack bevat een groene band en bovendien zijn de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen groen. De linkerborst is uitgerust met het logo van Ajax in het oranje en ook het adi logo is oranje. Boven het logo van Ajax staan vier sterren. Deze sterren verwijzen naar de 34 kampioenschappen van de club. Het jack is bovendien uitgerust met twee zakken. 

De trainingsbroek is zwart en bevat ook groene strepen van adidas. Bovendien is de trainingsbroek aan de zijkanten uitgerust met twee zakken met een rits. De onderkant van de trainingsbroek van de Amsterdammers bevat enkelritsen. Hiermee kan je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit doen. De bovenkant van de broek is uitgerust met een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. Wil jij net als sterren als de Ligt, Veltman, Ziyech, Magallan, Tadic, Blind, Neres, van de Beek en andere sterren in dit trainingspak schitteren? Klik op de buttons om dit pak voor kinderen en volwassenen te kopen! De trainingspakken bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Check ook nog meer informatie over het nieuwste Ajax presentatiepak voor 2019-2020.