Ajax presentatiejack 2021-2022 - Rood

Bestel hier direct het Ajax trainingsjack van het officiële adidas Ajax presentatiepak 2021-2022. Dit trainingspak wordt niet gedragen tijdens de trainingen van de Amsterdammers, maar alleen tijdens het reizen naar de wedstrijden, tijdens het verblijf in het hotel of wanneer de pers na afloop van de wedstrijden te woord wordt gestaan. Dit trainingsjack kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.

Het Ajax presentatiejack 2021-2022 is geheel rood en bevat op de mouwen de drie adidas trademark strepen in het wit. Dit seizoen staan de strepen op de schouders en bijna de gehele lengte van de mouwen. De rechterborst van het trainingsjack bevat het performance logo van adidas in het wit en het embleem van de Amsterdammers op de andere borst is ook wit. Boven het logo van Ajax staan drie sterren, welke verwijzen naar de 35 landskampioenschappen van de club. Het Ajax trainingsjack is verder uitgerust met een hoge hals met een doorlopende rits. De zijkanten van het jack bevatten twee zakken met een rits. Verder is het Ajax presentatiejack uitgerust met een capuchon. De onderkant van het jack bevat een tailleband, zodat de trainingsjack perfect om het lichaam valt.

Dit Ajax trainingsjack 2021-2022 bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor een nog betere afvoer van vocht en voor ventilatie. Klik direct op de buttons om het nieuwe Ajax presentatiejack te bestellen. Directe levering!