Bestel hier direct en snel het officiële adidas voetbalshirt van de Ajax Vrouwen! In dit voetbalshirt spelen de vrouwen van Ajax de Eredivisie Vrouwen en bekerwedstrijden op de Toekomst gedurende 2022-2023. Het Ajax vrouwen voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. 

Het Ajax vrouwen thuisshirt 2022-2023 heeft het gebruikelijke design. Het voetbalshirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de brede, rode, verticale band over het midden van het tenue. Deze baan loopt ook door over de achterzijde van het tenue. Het witte gedeelte is uitgerust met een design van dunne pinstripes/krijtstrepen. Het Ajax thuistenue is dit jaar ook voorzien van gouden details. Het voetbalshirt bevat een V-hals met een witte band, geflankeerd door twee dunne, gouden lijnen. Ook de omranding van de Ajax badge en de drie kampioenssterren boven het logo zijn goud. De badge van Ajax op het tenue betreft weer het moderne logo. Dit is het logo dat de Amsterdammers sinds 1991 hebben. De sterren boven het logo verwijzen naar de 36 kampioenschappen van de Amsterdamse club. Op de linkerborst prijkt het adidas logo in het wit en op de linkerkant van het tenue prijkt het logo van ABN AMRO in het wit.  De adidas strepen staan dit jaar op de schouders en zijn rood. De rechter onderkant van het tenue bevat een wit label, waarin de drie Amsterdamse Andreaskruizen zijn verwerkt. Het Ajax tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht! 

Wil jij net als Pelova, Tromp, Spitse, Leuchter, Grant, Noordam, Zeeman, Kop, van der Mos, Munsterman en andere speelsters in dit Ajax vrouwen voetbalshirt schitteren? Klik dan op de buttons om dit voetbalshirt te kopen! Hier kun je het Ajax vrouwen voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt, die de speelsters ook op het voetbalshirt dragen!

Koop deze producten