Ajax vrouwen voetbalshirt 2021-2022

Merk: Adidas
SKU: H01JERSEY-DS

Bestel hier direct en snel het voetbalshirt van de Ajax Vrouwen! In dit voetbalshirt van adidas spelen de vrouwen van Ajax de Eredivisie Vrouwen en bekerwedstrijden op de Toekomst gedurende 2020-2021. Het Ajax vrouwen voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. 

Het Ajax vrouwen voetbalshirt bevat dit jaar voor het eerst in de geschiedenis het historische Ajax logo op de de linkerborst. Dit betreft het logo van de periode 1928-1991. Een ander kenmerk van het nieuwe Ajax tenue is het feit dat de rode baan iets smaller is. Dit design is geïnspireerd door de voetbalshirts van de jaren '70. Verder heeft het tenue van de Amsterdammers het traditionele design. De zijkanten van het tenue zijn wit en hetzelfde geldt voor de ronde hals. Op de rechterborst prijkt het adidas logo in het rood/wit. De logo's van adidas en de club staan deels in het rode en deels in het witte vlak. De linkerzijde van het vrouwen voetbalshirt van Ajax bevat het logo van ABN Amro. De bank is de hoofd- en shirtsponsor van de Ajax vrouwen. In de nek op de achterzijde van het tenue prijken drie sterren, welke verwijzen naar de 35 kampioenschappen van de club. In deze sterren zijn bovendien de drie Andreaskruizen verwerkt. De Adidas strepen staan in het zilver op de schouders.  De Ajax tenues bestaan dit jaar voor 100% uit polyester en zijn ook dit jaar weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Wil jij net als Tromp, Pelova, Sanders, van Lunteren, Spitse, van den Bighelaar, van der Gragt, Lewerisse en andere speelsters in dit shirt schitteren? Klik dan op de buttons om deze te kopen! Hier kan je het shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen!