Ajax Champions League voetbalshirt 2020-2021

Koop hier het nieuwste Ajax 3e shirt 2020-2021 voor kinderen of volwassenen. Dit Ajax voetbalshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL. In dit voetbalshirt spelen de Amsterdammers de uitwedstrijden in de Champions League of in Europa gedurende 2020-2021.

Het Ajax Champions League tenue is dit seizoen een ode aan het winnen van de Europa Cup I in 1971. In dit jaar wonnen de Amsterdammers ten koste van Panathinaikos de Europa Cup I in het Wembley Stadium. In de finale was Ajax met 2-0 te sterk voor de Grieken in het Wembley Stadium. Qua template heeft het tenue alles weg van het traditionele Ajax tenue, maar dan in andere kleuren. Het voetbalshirt is overwegend grijs met een brede zwarte baan op het midden van het tenue. Verder bevat het Ajax Champions League tenue gouden accenten. De drie strepen van adidas op de schouders zijn goud en hetzelfde geldt voor alle logo's. Op de borst staan de logo's van Ajax en Adidas. Boven het logo van de Amsterdammers staan drie sterren, welke verwijzen naar de gewonnen Eredivisie kampioenschappen (meer dan 30). Het logo van hoofdsponsor ZIGGO versiert het midden van het shirt. Verder is het tenue uitgerust met een ronde hals. In de hals is nog een detail verwerkt. Hierin staat de datum van het winnen van de eerste Europa Cup I: 02.06.1971.. Zoals alle adidas tenues zijn ook deze tenues weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Klik op de buttons om het Ajax shirt te kopen voor KIDS of volwassenen. In deze shops kan je het nieuwe Ajax shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen.