SKU: DJ7680-102

Koop hier het nieuwste Nike Inter Milan uitshirt 2022-2023 voor kinderen of volwassenen. Dit voetbalshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt van Nike speelt Internazionale de Serie A, Coppa Italia en Champions League uitwedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. 

Het Inter Milan uitshirt 2022-2023 is een combinatie van wit en turquoise (aqua blauw), geïnspireerd door de clubkleuren van Internazionale. Het tenue bevat dit jaar een all-over print van de wereldkaart. Dit design is gebaseerd op het feit dat de club sinds de oprichting altijd wereldwijd aanwezig is en dit ook onderdeel is van het DNA van de club. Ter hoogte van de linkerborst prijkt het logo van Inter Milan. Het clublogo staat precies op de plek waar de stad Milaan en het land Italië zich bevindt op de wereldkaart. Het Inter Milan logo betreft een monochroom logo. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: wit/turquoise. Boven het logo stat een zwarte ster, welke verwijst naar de 19 Serie A kampioenschappen. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike en daarboven de Coppa Italia badge. Deze badge mag Inter Milan dit seizoen op het tenue dragen, omdat het vorig jaar de beker gewonnen heeft. Op het midden van het tenue staat hoofdsponsor Digitalbits. Het Inter Milan uitshirt bevat een ronde hals.

  • Nike Dri FIT Technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft.
  • Het replicadesign is geïnspireerd door wat de spelers dragen.
  • Standaardpasvorm voor een relaxed gevoel.
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd
  • Kleur: Wit/Turquoise

Wil jij net als de spelers van Inter Milan in het Inter Milan uitshirt 2022-2023 schitteren? Klik op de buttons om dit voetbalshirt exclusief te kopen voor kinderen of volwassenen. Hier kan je het Inter Milan voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of jouw favoriete speler. Hierbij wordt de officiële bedrukking van Inter Milan gebruikt.

Koop deze producten