SKU: DN2714-715

Koop hier het nieuwste Nike Inter Milan 3e voetbalshirt 2022-2023 voor kinderen of volwassenen. Dit voetbalshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt van Nike speelt Internazionale de Serie A, Coppa Italia en Champions League uitwedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. 

Het Inter Milan 3e voetbalshirt 2022-2023 is overwegend geel en bevat ook de clubkleuren van Inter Milan. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen bevatten namelijk een blauwe en zwarte lijn. Het voetbalshirt heeft verder alle kenmerken van het Nike template. Onder de hals bevindt zich een ronding. Alle logo's op het voetbalshirt zijn zwart. Het Inter Milan logo betreft een monochroom logo. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: zwart/geel. Boven het logo staat een zwarte ster, welke verwijst naar de 19 Serie A kampioenschappen. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike. Op het midden van het tenue staat hoofdsponsor Digitalbits en op de achterzijde staat het logo van subsponsor LENOVO. De binnenkant van de hals bevat een print van de bovenkant van het stadion van de club (Giuseppe Meazza). Daarin zijn de naam van het club (INTER MILANO) en het oprichtingsjaar (1908) verwerkt. 

  • Nike Dri FIT Technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft.
  • Het replicadesign is geïnspireerd door wat de spelers dragen.
  • Standaardpasvorm voor een relaxed gevoel.
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd
  • Kleur: Geel/Blauw/Zwart

Wil jij net als de spelers van Inter Milan in het Inter Milan 3e voetbalshirt 2022-2023 schitteren? Klik op de buttons om dit voetbalshirt exclusief te kopen voor kinderen of volwassenen. Hier kan je het Inter Milan voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of jouw favoriete speler. Hierbij wordt de officiële bedrukking van Inter Milan gebruikt.

Koop deze producten