SKU: DM1842-412

Koop hier het nieuwste Inter Milan thuisshirt 2022-2023 voor kinderen of volwassenen. Dit voetbalshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt van Nike speelt Internazionale de Serie A, Coppa Italia en Champions League thuiswedstrijden in het Giuseppe Meazza Stadion in Milaan gedurende 2022-2023

Het Inter Milan thuisshirt 2022-2023 heeft dit seizoen weer het traditionele design van verticale blauwe en zwarte banen. Onder de ronde hals bevindt zich een ronding en ook de mouwen bevatten blauwe en zwarte banen. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike met de Coppa Italia badge. Deze badge mag Internazionale dit seizoen op het tenue dragen, omdat het vorig jaar de Coppa Italia gewonnen heeft. De linkerborst bevat het Inter Milan logo met een gouden ster. De ster verwijst naar de 19 Serie A kampioenschappen. Hoofdsponsor Digitalbits staat op het midden van het Inter Milan thuisshirt. De binnenkant van de hals bevat een graphic van het oude Inter Milan logo. Dit logo bevat de naam van de stad met het oprichtingsjaar: MILANO 1908. Subsponsor Lenovo staat op de achterzijde van het tenue.  De Inter Milan voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

  • Nike Dri FIT Technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft.
  • Het replicadesign is geïnspireerd door wat de spelers dragen.
  • Standaardpasvorm voor een relaxed gevoel.
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd
  • Kleur: Blauw/Zwart
  • Stijl: DM1842-412

Wil jij net als sterren als de spelers van Inter Milan in het Inter Milan thuisshirt 2022-2023 schitteren? Klik op de buttons om dit voetbalshirt exclusief te kopen voor kinderen of volwassenen. Hier kan je het Inter Milan voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of jouw favoriete speler. Hierbij wordt de officiële bedrukking van Inter Milan gebruikt.

Koop deze producten