Inter Milan thuisshirt 2022-2023

Het nieuwe Nike Inter Milan thuisshirt 2022-2023 is vandaag officieel gepresenteerd door de ''Nerazzurri'' en kledingsponsor met het motto: ''Pushing forward since 1908''. In dit voetbalshirt speelt Internazionale de Serie A, Coppa Italia en Champions League thuiswedstrijden in het Stadio Giuseppe Meazza gedurende 2022-2023. Ook dit jaar is Nike de kledingsponsor is van de Italiaanse voetbalclub. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds 1998 en dit contract loopt nog tot de zomer van 2023. Digitalbits is vanaf dit seizoen de hoofdsponsor van Inter. 

Inter Milan thuis shirt en tenue 2022-2023

Het nieuwe Inter Milan thuisshirt 2022-2023 vormt de aftrap van het nieuwe seizoen, een seizoen waarin de gehele organisatie van Internazionale erop gericht is de innovatieve geest van de club te versterken. Vernieuwing zit diep geworteld in het DNA van de Milanezen en komt ook dit seizoen weer tot uiting in de verschillende initiatieven dit seizoen. Het eerste initiatief van dit seizoen vormde de lanceringsvideo van het nieuwe tenue, waarin de focus ligt op de innovatieve ziel van Internazionale. Men is nooit bang geweest om te veranderen, om de regels te overtreden en te innoveren. Zowel op als naast het veld. Exact zoals het er in de stad Milaan aan toe gaat. Hoewel de gehele campagne rondom het thuisshirt op innovatie is gericht, heeft het voetbalshirt juist een retro design. Het voetbalshirt is geïnspireerd door de voetbalshirts van de jaren '60. De gedachte hierachter is dat het de band met de stad versterkt. Dit betekent dat men afscheid heeft genomen van het futuristische snake design van het Inter Milan thuisshirt 2021-2022 en het voetbalshirt weer de traditionele verticale blauwe en zwarte banen heeft.

Het Inter Milan thuisshirt heeft verder alle kenmerken van het nieuwe template van Nike. Het voetbalshirt is namelijk uitgerust met een ronde hals en vlak onder de hals bevindt zich een ronding. Onder dit gedeelte bevinden zich pas de verticale blauwe en zwarte banen. De mouwen en schouders bevatten ook dit design. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het wit en boven dit logo staat de Coppa Italia badge. Deze badge mag Internazionale dit seizoen op de tenues dragen, omdat de club van trainer Simone Inzaghi vorig seizoen de Italiaanse beker gewonnen heeft. De andere borst is uitgerust met het logo van de club, inclusief een gouden kampioensster. Deze ster verwijst naar de negentien landskampioenschappen. Per tien kampioenschappen mag men namelijk in Italië een ster aan het logo toevoegen. Op het midden van het voetbalshirt staat het logo van Digitalbits en de onderkant van de achterzijde van het tenue bevat het logo van Lenovo. De binnenkant van de hals van het Inter Milan thuisshirt bevat een graphic van de contouren van de tribunes van het Estadio Giuseppe Meazza met de tekst: ''Milano – 1908''. Het Inter Milan thuistenue 2022-2023 wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een blauwe lijn. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en Nike. De kousen zijn zwart met aan de bovenkant een blauwe band.

De Inter Milan voetbalshirts 2022-2023 zijn ook dit jaar weer uitgerust met de nieuwste performance technologieën van Nike. Deze technologieën zijn verwerkt in het materiaal (100% gerecycled polyester) van de tenues. De match voetbalshirts (de versie die de spelers dragen) zijn weer uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie en de replica voetbalshirts met de Nike Dri Fit technologie. Beide systemen zorgen voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. De match tenues vallen wat strakker, bevatten extra ventilatiezones en zijn wat lichter.

Inter Milan voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Nike Inter Milan thuisshirt 202-2023 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. De prijzen van de tenues zijn hetzelfde als afgelopen seizoenen. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het Match voetbalshirt € 139,95 en de replica/stadium versie € 89,95. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. In deze winkels kun je het Inter Milan tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële en originele Inter Milan bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Directe levering!

Bestel je Inter Milan voetbalshirt altijd in de officiële NIKE SHOP! 

of deze Inter Milan fanshop! (inclusief goedkope t-shirts en officiële bedrukking) 

of deze SHOP!

Inter Milan thuisshirt 2022-2023

Inter Milan thuisshirt 2022-2023

Inter Milan thuisshirt 2022-2023