Inter Milan Champions League trainingspak 2019/2020

Koop hier het nieuwe Inter Milan Nike Champions League trainingspak voor kinderen en volwassenen. Dit trainingspak dragen de spelers tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende 2019/2020. Dit pak bestaat uit een trainingsjack en trainingsbroek.

De drill top is het training sweater. Deze sweater bevat een hoge hals met een rits tot de borst. Deze drill top is donker grijs met een strip in het geel over de schouders en mouwen. De achterkant van de hals bevat bovendien een gele strip. Op de borst van de training sweater staan de logo's van de club en Nike. Het Nike logo betreft het Nike Futura logo. Dit logo bestaat uit de swoosh van Nike en het woordmerk. De mouwen van deze training top betreffen zogenaamde raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om het lichaam en bewegen perfect mee met de bewegingen van de armen. Hierdoor verlies je geen bewegingsvrijheid. De onderkant van de mouwen bevatten duimgaten, waardoor deze de fit van een handschoen hebben.  De trainingsbroek is zwart en bevat een strip tot de knieën. Deze strip is verdeeld in dunne, horizontale strepen. Ook deze trainingsbroek is uitgerust met twee zakken en bevat de logo's van Nike en de club. Verder heeft de broek een toelopende pasvorm. Dit betekent dat deze pants vooral strak om de kuiten en enkels vallen. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee de pasvorm kan worden aangepast.

De Inter Milan trainingskleding van Nike is uitgerust met de Dri Fit technology van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Wil jij net als Lukaku, Sensi, Alexis Sanchez, Barella, Lazaro, Martinez, Godin, Esposito, Agourné en andere sterren schitteren in dit pak? Klik dan op de buttons!