Inter Milan Champions League trainingspak 2018-2019

Koop hier het nieuwe Inter Milan Nike Champions League trainingspak voor kinderen en volwassenen. Dit trainingspak dragen de spelers tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende 2018-2019. Dit pak bestaat uit een trainingsjack en trainingsbroek.

Het jack is geheel blauw met een witte strip over de schouders en mouwen. De wite strip is verdeeld in dunnere horizontale strepen. Op de borst van het jack staan de logo's van de club en Nike. Daarnaast is het jack uitgerust met twee zakken. De mouwen van het jack zijn zogenaamde raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen en bewegen perfect mee met de bewegingen van de armen. Hierdoor verlies je geen bewegingsvrijheid. De trainingsbroek van dit pak is ook donker blauw en bevat een witte strip tot de knieën. Ook deze trainingsbroek is uitgerust met twee zakken en bevat de logo's van Nike en de club. Verder is de broek aan de onderkant uitgerust met ritsen. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee de pasvorm kan worden aangepast.

De Inter Milan trainingskleding van Nike is uitgerust met de Dri Fit technology van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Wil jij net als Icardi, Martins, Nainggolan, De Vrij, Perisic en andere sterren schitteren in dit pak? Klik dan op de buttons!