Inter Milan 3e shirt kinderen 2021-2022

Koop hier het nieuwste Inter Milan 3e shirt en tenue voor kinderen. Dit shirt kan je kopen in de kindermaten 128, 140, 152, 164 en 176. Hier scoor je bovendien het nieuwste Inter Milan thuisshirt als uitshirt voor kinderen. Dit tenue kan je namelijk bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. In dit voetbalshirt speelt Inter de uitwedstrijden in de Champions League in 2021-2022. 

Het Inter Milan 3e shirt 2021-2022 is dit jaar geïnspireerd door twee belangrijke waarden van de club: inclusiviteit en diversiteit. Qua design is het tenue gebaseerd op het uitshirt van eind jaren '80/begin jaren '90. Het voetbalshirt is zwart en bevat een design van lichtblauwe, oranje, groene en gele diagonale blokken op de borst. Verder bevat het derde tenue van Internazionale een polokraag met twee knopen. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het oranje en de badge van Internazionale op de linkerborst is een combinatie van groen en blauw. De ster boven het Inter Milan logo verwijst naar de 19 kampioenschappen van de club. Boven de swoosh prijkt de officiële Scudetto badge. Deze badge mag Inter Milan op de tenues dragen, omdat het in 2020-2021 Serie A kampioen geworden is. De binnenkant van de hals bevat de tekst: ''Brothers and Sisters of The World'' in dezelfde kleuren als de blokken op het voetbalshirt. De Inter Milan tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als Lautaro Martinez, Correa, Dzeko, Calhanoglu, Dumfries, Alexis, Barella, Vidal, Satriano, Dimarco en andere spelers dit tenue dragen? Klik dan direct op de buttons. In deze winkels kun je de Inter Milan tenues ook laten bedrukken of voorzien van de officiële badges.