Inter Milan 3e shirt kinderen 2017-2018

Koop hier het nieuwste Inter Milan camouflage shirt en tenue voor kinderen. Dit shirt kan je kopen in de kindermaten 128, 140, 152, 164 en 176. Hier scoor je bovemdien het nieuwste Inter Milan thuisshirt als uitshirt voor kinderen.

In deze shirts speelt Internazionale de Serie A en Coppa Italia uitwedstrijden gedurende 2017-2018. Het uitshirt van Internazionale wordt dit seizoen gekenmerkt door de all-over camouflage print over de voor- en achterkant van het voetbalshirt. Deze camo print is navy blauw. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de fel gele details. Deze fel gele accenten komen terug in de strip over de mouwen en in de swoosh van Nike op de rechter borst. Ook de zijkanten van het shirt bevatten een speciale strip. Deze zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt ook voor ventilatie. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike en op het midden van het shirt staat sponsor PIRELLI. Verder bevat het shirt een ronde hals. De achterkant van het shirt bevat nog een uniek detail. Aan de onderkant is namelijk de naam van de club verwerkt: INTER. De achterkant van het shirt bevat ook het logo subsponsor DRIVER. Wil jij net als sterren als Icardi, Martins, Banega, Nagatomo, Jao Mario, Perisic, Candreva, Gagliardini en andere sterren schitteren in dit voetbalshirt? Klik op de shops om dit voetbalshirt exclusief te kopen voor KIDS of in andere kindermaten. In deze shops kan je het shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of jouw favoriete speler. Hierbij wordt de officiële bedrukking van Inter gebruikt. Klik op de button hieronder om het shirt te kopen! 

Het Inter Milan shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer!