Inter Milan 3e shirt kinderen 2018-2019

Koop hier het nieuwste Inter Milan Champions League shirt of 3e shirt en tenue voor kinderen. Dit shirt kan je kopen in de kindermaten 128, 140, 152, 164 en 176. Hier scoor je bovendien het nieuwste Inter Milan thuisshirt als uitshirt voor kinderen. Dit tenue kan je namelijk bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar.

Het Champions League tenue is dit jaar een ode aan aan de stad Milaan. Het shirt is zilver en bevat een print van het St. George kruis over het midden van het tenue. Daarnaast is het shirt uitgerust met een speciale print van een luchtfoto van de stad Milaan. Het tenue is dit seizoen ook uitgerust met een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. De mouwen bevatten flitsende diagonale strepen. De binnenkant en achterkant van het shirt bevatten een fel gele taping. Op de borst staan de logo's van de club en Nike. Hoofdsponsor Pirelli versiert het midden van het Inter Milan shirt en op de achterkant van het voetbalshirt prijkt subsponsor DRIVER. Wil jij net als sterren als Icardi, Martins, Nainggolan, Keita, Perisic en andere sterren schitteren in dit voetbalshirt? Klik op de shops om dit voetbalshirt exclusief te kopen voor KIDS of volwassenen. Hier kan je het shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of jouw favoriete speler. Hierbij wordt de officiële bedrukking van Inter gebruikt. Klik op de button hieronder om het shirt te kopen! 

Het Inter Milan shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer!