Inter Milan 3e voetbalshirt 2022-2023

Inter Milan en Nike hebben rijkelijk laat het nieuwe Inter Milan 3e voetbalshirt 2022-2023 gepresenteerd. Waar het alternatieve uitshirt vaak begin september wordt gepresenteerd, is dat dit jaar met een maand vertraagd. Waarschijnlijk zullen daar productieproblemen in Azië aan ten grondslag liggen. Het derde tenue wordt traditiegetrouw vooral gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Champions League. Inmiddels is de groepsfase van de Champions League, waarin Inter Milan het opneemt tegen Bayern München, FC Barcelona en Viktoria Plzen, bijna afgelopen en heeft het team van trainer Inzaghi zich nagenoeg geplaatst voor de volgende ronde. Het nieuwe tenue is ook het alternatief voor het Inter Milan uitshirt 2022-2023 tijdens de uitwedstrijden in de Serie A en Coppa Italia.

Geel Inter Milan uitshirt 2022-2023

Het Inter Milan 3e voetbalshirt 2022-2023 heeft dit jaar een opvallende kleur. Het voetbalshirt is namelijk overwegend geel. Dit is exact dezelfde tint geel als het Brazilië WK 2022 voetbalshirt. Of het Brazilië voetbalshirt als inspiratie heeft gediend voor dit voetbalshirt is niet bekend. Feit is wel dat verschillende legendarische Braziliaanse voetballers bij Inter Milan gespeeld hebben: Ronaldo, Adriano, Maicon, Maxwell, Julio Cesar en Roberto Carlos. Internazionale heeft in haar rijke historie vaker een geel uitshirt gehad. Dit betreft namelijk al het elfde gele voetbalshirt in de geschiedenis van de Nerazzurri. In 1980-1981 had Inter Milan voor het eerst een geel uitshirt. In het nieuwe Inter Milan derde tenue zijn ook de clubkleuren verwerkt. De ronde hals bevat namelijk een subtiele zwarte en blauwe lijn & hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Alle logo’s op het tenue zijn zwart. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de linkerborst het Inter Milano logo. Dit betreft het nieuwe logo dat in 2021 werd geïntroduceerd en betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: zwart/geel. Hoofdsponsor Digitalbits staat in het zwart op het midden van het tenue. Boven het logo van Nike prijkt de Coppa Italia badge. Deze badge draagt Inter Milan dit seizoen op het voetbalshirt, omdat het vorig jaar de Italiaanse beker gewonnen heeft. Het Inter Milan 3e voetbalshirt bevat ook nog een speciaal detail. De binnenkant van de hals bevat namelijk een print van de bovenkant van het stadion (Stadio Giuseppe Meazza) met daarin de naam van de stad (MILANO) en het oprichtingsjaar (1908). Het Inter Milan derde tenue wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje met aan de zijkanten een opening met daarin een lichtblauw vlak. De logo’s van Nike en Internazionale op het voetbalbroekje zijn ook zwart. De kousen zijn ook volledig geel en bevatten aan de bovenkant een subtiele blauwe en zwarte lijn.

Zoals alle Nike tenues zijn de Inter Milan voetbalshirts uitgerust met de nieuwste performance technologieën van Nike. De authentic voetbalshirts (de spelersversie) bevatten de Nike Dri Fit ADV technologie en de replica tenues de Nike Dri Fit technologie. Beide systemen zijn in de stof van de voetbalshirts (100% polyester) verwerkt en zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic tenues vallen meer getailleerd, bevatten extra ventilatiezones en zijn iets lichter.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Nike Inter Milan derde voetbalshirt 2022-2023, dat vanaf nu tot medio mei 2023 gedragen wordt door spelers als Lukaku, Martinez, Skriniar, Mkhitaryan, Calhanoglu, Correa, Asllani, Barella en nog meer spelers.

Inter Milan 3e voetbalshirt bestellen

Het gele Inter Milan uitshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen is het authentic voetbalshirt € 139,95 en het replica voetbalshirt € 89,95. Voor kinderen is dit voetbalshirt € 69,95. De voetbalbroekjes zijn beschikbaar vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. In deze winkels kun je deze voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel dit nieuwe Inter Milan voetbalshirt direct in deze Inter Milan fanshop (inclusief officiële bedrukking)

of de officiële NIKE SHOP

of deze SHOP!

Geel Inter Milan uitshirt 2022-2023

Geel Inter Milan uitshirt 2022-2023

Inter milan 3e voetbalshirt 2022-2023