Inter Milan uitshirt 2022-2023

Internazionale heeft haar nieuwe uitshirt vandaag officieel gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt de Italiaanse topclub aankomend seizoen haar uitwedstrijden in de Serie A, Coppa Italia en in de Champions League met dit shirt. Ook dit jaar is het Amerikaanse sportmerk Nike de trotse kledingsponsor van Inter. Deze functie vervult het merk al sinds 1998 en dit contract loopt nog tot de zomer van 2023. De eerste wedstrijd waarin dit nieuwe uittenue gedragen gaat worden door ‘’Nerazzurri’’ is tijdens de wedstrijd op 13 augustus tegen Lecce. Nieuwsgierig naar het nieuwe tenue? Check de details hieronder!

Inter Milan uit shirt en tenue 2022-2023

Wat een gaaf shirt heeft Nike ontworpen voor de Italiaanse topclub Inter. De basiskleur van het nieuwe tenue is wit en heeft lichte aqua blauwe details. Laten we meteen beginnen met het vetste detail van het nieuwe tricot. De all-over print van het nieuwe uitshirt van Internazionale is namelijk geweldig. Deze all-over print is namelijk een map van de wereld. Wat ook een super mooi detail is. Het logo van Inter, op de linkerborst, licht namelijk precies over Italië en Milaan. Boven dit monochrome logo staat ook een zwarte ster. Deze staat voor de kampioenschappen van de Italiaanse club. De all-over print van de wereld is geïnspireerd door de geschiedenis van de Italiaanse topclub. Inter is een internationale club waar zowel Italianen als Buitenlandse spelers geaccepteerd worden zonder limieten. Terug naar het shirt. Het nieuwe tricot van Inter is uitgerust met een ronde hals, deze is ook aqua blauw van kleur. De Swoosh van Nike komt ook weer terug op het shirt, deze staat op de rechterborst en is zwart van kleur. De Coppa Italia Badge staat ook op de rechterborst. Boven het logo van Nike. Deze badge staat dit jaar op de shirts van Internazionale omdat de club van Nederlanders Stefan de Vrij en Denzel Dumfries afgelopen seizoen de Italiaanse beker hebben gewonnen. OP het midden van het shirt staat de naam van de nieuwe hoofdsponsor Digitalbits. De hoofdsponsor is ook de reden dat het nieuwe shirt nog niet te bestellen is. Er zijn problemen geweest met de eerste betalingen van de hoofdsponsor. Hierdoor heeft Inter de verkoop van de nieuwe uitshirts nog niet uitgegeven. Het nieuwe uittenue van Inter Milan wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte kousen. Ook hierop zijn uitingen van de club en sponsor Nike terug te vinden. Check hieronder nog meer foto’s van het nieuwe tenue van Inter Milan voor het seizoen 2022-2023!

Inter Milan voetbalshirts bestellen

Op dit moment is het uitshirt van Inter nog niet te bestellen, dit i.v.m. de betalingsproblemen tussen de club en hoofdsponsor Digitalbits. Indien dit wordt opgelost hebben wij weer nieuws en hoor je dit meteen. Dan zijn de shirts ook te bestellen in de onderstaande webshops!

Scoor je Inter shirts in DEZE NIKE SHOP

Of DEZE WEBWINKEL