Inter Milan trainingspak 2022-2023

Koop hier het nieuwe Nike Inter Milan trainingspak 2022-2023 voor volwassenen en kinderen. Dit trainingspak kan je bestellen voor kinderen en volwassenen. Het nieuwste pak is namelijk beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit trainingspak dragen de spelers tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Champions League en Coppa Italia wedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023. Het Inter Milan trainingspak bestaat uit een training sweater en een trainingsbroek. 

De Inter Milan training sweater 2022-2023 is donkerblauw en bevat alle kenmerken van het Nike Strike template. De mouwen bevatten dit jaar een all-over print van diagonale lijnen en golven, welke een design van golven vormen. Onder de hals bevindt zich een lichtblauw vlak met een ronding. Dit vlak komt ook weer terug op de achterzijde van de Inter Milan training sweater. Op de borst van de Inter Milan training sweater staan de logo's van de club en Nike. De mouwen van deze training top betreffen zogenaamde raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om het lichaam en bewegen perfect mee met de bewegingen van de armen. Hierdoor verlies je geen bewegingsvrijheid. De onderkant van de mouwen bevatten duimgaten, waardoor deze de fit van een handschoen hebben. De achterkant van de training sweater is iets langer, voor de optimale bescherming. 

De Inter Milan trainingsbroek 2022-2023 is donkerblauw en heeft alle kenmerken van het Nike Strike template. De onderkant  van de trainingsbroek bevat een all-over print van golven en diagonale lijnen. Deze vormen samen een design van ruiten. De zakken van de trainingsbroek zijn voorzien van ritsen. Verder heeft de broek een toelopende pasvorm. Dit betekent dat deze pants vooral strak om de kuiten en enkels vallen. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee de pasvorm kan worden aangepast. De swoosh van Nike op de broek is turquoise en hetzelfde geldt voor het clublogo. Verder bevat de onderkant van deze Inter Milan trainingsbroek enkelritsen, zodat je deze broek nog makkelijker aan en uit kunt doen over sneakers en voetbalschoenen. Deze trainingsbroek bestaat voor 91% uit polyester en 9% uit elastaan. De Inter Milan trainingskleding van Nike is uitgerust met de Dri Fit technology van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Klik op de buttons om het nieuwe Inter Milan trainingspak 2022-2023 te bestellen.