Inter Milan trainingspak 2021-2022 - Turquoise/Zwart

Koop hier het nieuwe Nike Inter Milan trainingspak 2021-2022 voor volwassenen en kinderen. Dit trainingspak kan je bestellen voor kinderen en volwassenen. Het nieuwste pak is namelijk beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit trainingspak dragen de spelers tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Champions League en Coppa Italia wedstrijden gedurende 2021-2022. Het Inter Milan trainingspak bestaat uit een training sweater en een trainingsbroek. 

De Inter Milan training sweater 2021-2022 is geheel turquoise bevat een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen bevatten dit jaar een all-over print van ovale vormen en golven. Bovendien zijn de mouwen uitgerust met een zwarte diagonale taping. Op de borst van de Inter Milan training sweater staan de logo's van de club en Nike. De swoosh van Nike is zwart en hetzelfde geldt voor het nieuw clublogo van Internazonale. De mouwen van deze training top betreffen zogenaamde raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om het lichaam en bewegen perfect mee met de bewegingen van de armen. Hierdoor verlies je geen bewegingsvrijheid. De onderkant van de mouwen bevatten duimgaten, waardoor deze de fit van een handschoen hebben. De achterkant van de training sweater is iets langer, voor de optimale bescherming. 

De Inter Milan trainingsbroek 2021-2022 is zwart en bevat een diagonale turquoise taping op beide broekspijpen. Ter hoogte van de zakken van de trainingsbroek bevindt zich een all-over print van golven en ovale vormen. De zakken van de trainingsbroek zijn voorzien van ritsen. Verder heeft de broek een toelopende pasvorm. Dit betekent dat deze pants vooral strak om de kuiten en enkels vallen. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee de pasvorm kan worden aangepast. De swoosh van Nike op de broek is turquoise en hetzelfde geldt voor het clublogo. Verder bevat de onderkant van deze Inter Milan trainingsbroek enkelritsen, zodat je deze broek nog makkelijker aan en uit kunt doen over sneakers en voetbalschoenen. Deze trainingsbroek bestaat voor 91% uit polyester en 9% uit elastaan. De Inter Milan trainingskleding van Nike is uitgerust met de Dri Fit technology van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Klik op de buttons om het nieuwe Inter Milan trainingspak te bestellen!