Inter Milan trainingspak 2019-2020 - Zwart/Goud

Koop hier het nieuwe, zwarte Inter Milan Nike trainingspak volwassenen. Dit pak kan je bestellen voor kinderen en volwassenen. Het nieuwste pak is namelijk beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit trainingspak dragen de spelers tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende 2019-2020. Het Inter Milan trainingspak voor 2019-2020 bestaat uit een trainingsjack en een trainingsbroek. 

Het Inter Milan trainingsjack is geheel zwart en wordt gekenmerkt door de gouden band over de borst. Ook alle logo's op het trainingsjack zijn goud. Verder bevatten de mouwen van dit Inter Milan jack een gouden taping. Op de borst van de trainingstrui van Inter staan de logo's van de club en Nike. De mouwen van het jack zijn zogenaamde raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen en bewegen perfect mee met de bewegingen van de armen. Hierdoor verlies je geen bewegingsvrijheid. De zoom aan de achterkant is iets langer. Dit biedt de optimale bescherming. De trainingsbroek van dit pak is zwart en bevat een gouden strip tot de knieën. Ook deze trainingsbroek is uitgerust met twee zakken en bevat de logo's van Nike en de club. Verder is de broek aan de onderkant uitgerust met ritsen. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee de pasvorm kan worden aangepast. Deze broek heeft een toelopende pasvorm. Dit betekent dat de broek vooral strak valt rondom de kuiten en enkels. 

De Inter Milan trainingskleding van Nike is uitgerust met de Dri Fit technology van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik op de buttons om het pak te bestellen!