Inter Milan training top 2019-2020 - Zwart/Goud

Koop hier de nieuwe, zwarte Inter Milan Nike training sweater voor volwassenen en kinderen. Deze training top kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.  Deze zogenaamde drill top dragen de spelers tijdens de trainingen en warming-up voorafgaande aan de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende 2019-2020. Deze top is onderdeel van het Inter Milan trainingspak van 2019-2020. 

De drill top is het training sweater van dit seizoen. Deze sweater bevat een hoge hals met een rits tot de borst. Deze drill top is zwart met een strip in het donker blauw over de schouders en mouwen. Deze strip is verdeeld in dunne strepen. De achterkant van de hals bevat bovendien een blauwe strip. Op de borst van de training sweater staan de logo's van de club en Nike. De swoosh van Nike is goud. Dit is een verwijzing naar het 120 jarig bestaan van de club en de 20 jarige samenwerking tussen Nike en de club. Ook het logo van de club is goud. De mouwen van deze training top betreffen zogenaamde raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om het lichaam en bewegen perfect mee met de bewegingen van de armen. Hierdoor verlies je geen bewegingsvrijheid. De onderkant van de mouwen bevatten duimgaten, waardoor deze de fit van een handschoen hebben. 

De Inter Milan trainingskleding van Nike is uitgerust met de Dri Fit technology van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Wil jij net als Icardi, Perisic, Keita, Martinez  en andere sterren schitteren in deze drill top? Klik dan op de buttons!