Inter Milan Match voetbalshirt 2021-2022

Koop hier de authentic versie van het Nike Inter Milan thuisshirt 2022-2023 voor volwassenen. Dit Inter Milan voetbalshirt is het voetbalshirt dat ook echt door de spelers van Internazionale gedragen wordt en is uitgerust met de Nike Dri FIT ADV technologie. waardoor de spelers optimaal kunnen presteren doordat het voetbalshirt strak om het lichaam valt, het shirt nog lichter is en snel vocht transporteert. Dit tenue kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. 

Het Inter Milan thuisshirt 2022-2023 heeft dit seizoen weer het traditionele design van verticale blauwe en zwarte banen. Onder de ronde hals bevindt zich een ronding en ook de mouwen bevatten blauwe en zwarte banen. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike met de Coppa Italia badge. Deze badge mag Internazionale dit seizoen op het tenue dragen, omdat het vorig jaar de Coppa Italia gewonnen heeft. De linkerborst bevat het Inter Milan logo met een gouden ster. De ster verwijst naar de 19 Serie A kampioenschappen. Hoofdsponsor Digitalbits staat op het midden van het Inter Milan thuisshirt. De binnenkant van de hals bevat een graphic van het oude Inter Milan logo. Dit logo bevat de naam van de stad met het oprichtingsjaar: MILANO 1908. Subsponsor Lenovo staat op de achterzijde van het tenue. De Inter Milan voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Dri Fit ADV technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Het Match voetbalshirt heeft een slim fit pasvorm en het geweven stretchsysteem sluit zich perfect om je lichaam, zodat je optimaal kunt bewegen. De mouwen van het voetbalshirt zijn uitgerust met een stretchtape. Het doel hiervan is dat je mouwen nog beter met je armen meebewegen en je minder afleidingen hebt.

  • Nike Dri FIT ADV Technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft.
  • Dit voetbalshirt wordt ook echt door de spelers gedragen. 
  • Getailleerde pasvorm 
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd
  • Kleur: Blauw/Zwart

Wil jij net als de spelers van Inter Milan dit officiële Inter Milan voetbalshirt 2022-2023 dragen? Klik dan direct op de buttons. In deze winkels kun je het Inter Milan tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.