Inter Milan voetbalshirt kinderen 2019/2020

Koop hier het nieuwste Inter Milan shirt en tenue voor kinderen. Dit shirt kan je kopen in de kindermaten 128, 140, 152, 164 en 176. Hier scoor je zowel het nieuwste Inter Milan thuisshirt als uitshirt voor kinderen. In deze shirts speelt  Internazionale de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende 2019-20. Thuishaven van Inter is het Giuseppe Meazza Stadion in Milaan. Dit shirt kan je dus bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar.

Het voetbalshirt van Inter Milan is dit jaar een ode aan het uitshirt van 1989-1990. Het shirt bevat dit seizoen namelijk ook diagonale banen. Deze banen bevinden zich over de borst. Verder is het shirt uitgerust met de bekende verticale blauwe en zwarte banen. Het tenue bevat bovendien witte accenten. De v-hals van het tenue is wit en hetzelfde geldt voor de bies aan de onderkant van de mouwen. De binnenkant van het shirt bevat een St. George kruis in het goud. Het kruis is een symbool van de stad Milaan. In het kruis is de naam van de club verwerkt. De binnenkant van de hals is bovendien uitgerust met een witte taping. Deze loopt door over de achterkant van het tenue. De rechter borst bevat de swoosh van Nike in het wit. De andere borst bevat het logo van Inter met daarboven een gouden ster. Deze gouden ster verwijst naar de 18 gewonnen Serie A kampioenschappen. Hoofdsponsor PIRELLI versiert het midden van het tenue en op de achterkant van het voetbalshirt staat subsponsor DRIVER. 

De Inter Milan shirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.   Wil jij net als sterren als Icardi, Nainggolan, Perisic, Keita, Soares en andere sterren schitteren in dit voetbalshirt?  Klik op de shops om dit voetbalshirt exclusief te kopen voor KIDS of in andere kindermaten. In deze shops kan je het shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of jouw favoriete speler. Hierbij wordt de officiële bedrukking van Inter gebruikt. Klik op de button hieronder om het shirt te kopen! Check ook nog meer andere informatie in ons blog over het Inter Milan thuisshirt 2019-2020.