Inter Milan thuis shirt 2020-2021

Koop hier het nieuwste Inter Milan thuisshirt 2020-2021 voor kinderen of volwassenen. Dit voetbalshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt van Nike speelt Internazionale de Serie A, Coppa Italia en Champions League thuiswedstrijden in het Giuseppe Meazza Stadion in Milaan gedurende 2020-2021.

Het Inter Milan thuisshirt is dit seizoen geïnspireerd door de verschillende werken van Milanese designers in de jaren '80. De banen op het Inter Milan voetbalshirt zijn dit jaar dan ook niet verticaal, maar middels een zigzag print en golven op het tenue aangebracht. De banen lopen op een zelfde manier naar beneden op een manier waarop een slang zich voortbeweegt. Dit is weer een verwijzing naar de slang (Biscione), een belangrijk clubsymbool van Inter Milan!  Verder is het Inter Milan tenue uitgerust met een zwarte, ronde hals met aan de achterkant een v-opening. De binnenkant van de hals is uitgerust met de naam van de club: INTER. De rechter borst bevat de swoosh van Nike in het wit en de andere borst het Internazonionale logo met daarboven een gouden ster. Deze gouden ster verwijst naar de 18 gewonnen Serie A kampioenschappen. Hoofdsponsor PIRELLI versiert het midden van het tenue en op de achterkant van het voetbalshirt staat subsponsor DRIVER. De zijkanten van het Inter Milan thuisshirt zijn voorzien van een zwarte taping. 

De Inter Milan shirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.   Wil jij net als sterren alsMartinez, Eriksen, Lukaku, Sanchez, Esposito, Skriniar, Sensi, Moses en andere sterren schitteren in dit voetbalshirt? Klik op de shops om dit voetbalshirt exclusief te kopen voor KIDS of volwassenen. Hier kan je het shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of jouw favoriete speler. Hierbij wordt de officiële bedrukking van Inter gebruikt. Klik op de button hieronder om het shirt te kopen!