Inter Milan thuis shirt 2018-2019

Koop hier het nieuwste Inter Milan shirt voor kinderen of volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt van Nike speelt Internazionale de Serie A en Coppa Italia thuiswedstrijden in het Giuseppe Meazza Stadion in Milaan gedurende 2018-2019.

Het voetbalshirt van Inter Milan wordt zoals altijd gekenmerkt door de zwarte en blauwe banen over het shirt. Deze banen bevatten aan de onderkant ruiten. Dit is een verwijzing naar het shirt van 1998 en het voetbalshirt van 2010, het jaar waarin de club de Champions League won. De ruiten zijn bovendien een verwijzing naar een slangenhuid. De slang is onderdeel van het embleem van de club. Het shirt bevat een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. De mouwen zijn geheel zwart en zijn uitgerust met flitsende banen. De binnenkant van de hals is uitgerust met de bijnaam van de club in het goud: NERAZZURRI. De rechter borst is uitgerust met de swoosh van Nike in het goud. Deze gouden swoosh is een verwijzing naar de 20 jarige samenwerking tussen Nike en de club en het 120 jarig bestaan van de Italianen. De andere borst bevat het logo van Inter met daarboven een gouden ster. Deze gouden ster verwijst naar de 18 gewonnen Serie A kampioenschappen. Hoofdsponsor PIRELLI versiert het midden van het tenue.

De Inter Milan shirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.   Wil jij net als sterren als Icardi, Perisic, Alcantara, Candreva en andere sterren schitteren in dit voetbalshirt? Klik op de shops om dit voetbalshirt exclusief te kopen voor KIDS of volwassenen. Hier kan je het shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of jouw favoriete speler. Hierbij wordt de officiële bedrukking van Inter gebruikt. Klik op de button hieronder om het shirt te kopen!