Manchester United warming-up shirt 2020-2021 - Kinderen

Koop hier het nieuwste Manchester United warming-up shirt voor kinderen. Dit trainingsshirt kun je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar.  Dit trainingsshirt wordt door Manchester United gedragen tijdens de  warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden gedurende 2020-2021. 

Dit Manchester United warming-up shirt bevat een all-over print in het zwart/rood en is bovendien uitgerust met een v-hals en korte mouwen. In de taping op de mouwen is de naam van de club verwerkt. Op de borst prijken de logo's van de club en adidas en AON staat als sponsor op het midden van de trainingskleding van United. De mouwen van dit shirt zijn raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen en bewegen perfect mee met de bewegingen van de armen. Verder bevat het shirt een extra taping in de nek, voor de perfecte pasvorm. Wil je net als van de Beek, Pogba, Fernandes, Rashford, Greenwood, Lingard, De Gea, Maguire, Martial en andere sterren schitteren in dit shirt? Klik dan direct op de buttons om het te kopen! 

Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren!