Manchester United authentic HEAT.RDY thuisshirt 2022-2023

Bestel hier de authentic versie van het Manchester United thuisshirt 2022-2023 voor mannen en vrouwen. Het HEAT.RDY voetbalshirt is het voetbalshirt dat ook daadwerkelijk gedragen wordt door de spelers van United tijdens de thuiswedstrijden van de club gedurende 2021-2022. Deze voetbalshirts zijn dan ook duurder dan de replica versie en zijn uitgerust met de speciale HEAT.RDY technology. Deze zorgt ervoor dat het voetbalshirt licht is en bevat extra lucht doorlatende mesh panelen aan de zijkanten van het voetbalshirt. Daarnaast zorgt deze technologie voor een versnelde bloedsomloop, een betere toevoer van oxygen en daarom zorgt voor meer snelheid en kracht voor de sporters. De authentic voetbalshirts vallen vrij getailleerd.

Het Manchester United thuisshirt 2022-2023 is ook dit jaar weer volledig rood en bevat bovendien een polokraag. De witte polokraag bevat een all-over print van geometrische vormen in het zwart/rood, welke samen de letter M vormen. Dit patroon is geïnspireerd door het iconische snowflake voebtalshirt van mid jaren '90. Verder wordt het voetbalshirt gekenmerkt door de dunne verticale pinstripes. In deze pinstripes zijn ook weer ruiten verwerkt, welke de jaren '90 look van het Manchester United voetbalshirt benadrukken. Op de rechterborst prijkt het adidas logo in het wit/zwart en de linkerborst bevat de badge van de Engelse voetbalclub. Deze badge heeft de vorm van een vijfhoek en bevat een witte en zwarte omranding. De achtergrond van het logo is rood. Op het midden van het tenue staat sponsor Teamviewer en de linkermouw bevat het logo van DXC Technology. Deze voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas AeroReady technologie van het Duitse sportmerk. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

  • Normale pasvorm
  • Geribbelde polokraag met knoopjes
  • Technisch weefsel, 100% gerecycled polyester
  • Mesh in de oksels
  • Ronde zoom
  • HEAT.RDY
  • Opgestreken Manchester United FC embleem
  • Artikelkleur: Real Red
  • Artikelcode: H13889

Het authentic tenue kan je laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers! Klik op de button om dit Manchester United voetbalshirt exclusief te kopen!