Manchester United 3e shirt kinderen 2020-2021

Koop hier het nieuwe Manchester United 3e shirt voor kinderen! Hier scoor je zowel het nieuwste thuisshirt als het uitshirt en 3e voor kinderen, peuters en kleuters. Dit shirt kan je dus kopen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 en in de tenue vorm in kleinere maten. Het shirt is beschikbaar voor kinderen van 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 en 16 jaar. 

Het Manchester United 3e shirt of alternatieve uitshirt is dit seizoen een eerbetoon aan de gestreepte voetbalshirt die de club in haar rijke historie gehad heeft. Dat begon al in 1910 toen de club voor het eerst in een blauw/zwart gestreept voetbalshirt en ook in de jaren '80 en '90 introduceerde adidas baanbrekende gestreepte voetbalshirt. Het Manchester United tenue wordt dit jaar gekenmerkt door de diagonale zwarte en witte banen, welke over het gehele tenue heenlopen. Op het tenue bevinden zich niet alleen diagonale banen, maar ook v-banen en zigzagbanen. Verder bevat het tenue een ronde hals en is het uitgerust met rode accenten. De drie adidas strepen zijn rood en hetzelfde geldt voor alle logo's op het tenue. In de hals is nog een speciale verwijzing naar het 110 jarig bestaan van Old Trafford verwerkt. Hier staat namelijk in een label de tekst:  ''OT 110 – 110 Years of Stripes at Old Trafford.''

Op de borst prijken de logo's van adidas en de club en op het midden van het shirt staat sponsor Chevrolet. De linkermouw bevat het embleem van subsponsor KOHLER. Deze tricots bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de AeroReady van het Duitse sportmerk, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als sterren als Van de Beek, Pogba, Greenwood, Fernandes, Rashford, Martial, Maguire, Ighalo, Lingard en andere spelers in dit nieuwe shirt van United schitteren? Klik dan op de buttons om dit voetbalshirt exclusief te kopen. Hier kan je het nieuwe shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers! Hiervoor wordt de originele bedrukking gebruikt!