SKU: FM4264

Bestel hier het authentic Manchester United 3e shirt 2020-2021 voor volwassenen.  Het Climachill voetbalshirt is het voetbalshirt dat ook daadwerkelijk gedragen wordt door de spelers van United tijdens de uitwedstrijden van de club gedurende 2020-2021. Deze shirts zijn dan ook duurder dan de replica versie en zijn uitgerust met de speciale HEAT.RDY technology. Deze zorgt ervoor dat het voetbalshirt licht is (slechts 100 gram) en bevat extra lucht doorlatende mesh panelen aan de zijkanten van het voetbalshirt. Daarnaast zorgt deze technologie voor een versnelde bloedsomloop, een betere toevoer van oxygen en daarom zorgt voor meer snelheid en kracht voor de sporters. De authentic voetbalshirts vallen vrij getailleerd. De HEAT.RDY voetbalshirts worden bovendien gekenmerkt door de ronding aan de onderkant van het tenue. 

Het Manchester United 3e shirt of alternatieve uitshirt is dit seizoen een eerbetoon aan de gestreepte voetbalshirt die de club in haar rijke historie gehad heeft. Dat begon al in 1910 toen de club voor het eerst in een blauw/zwart gestreept voetbalshirt en ook in de jaren '80 en '90 introduceerde adidas baanbrekende gestreepte voetbalshirt. Het Manchester United tenue wordt dit jaar gekenmerkt door de diagonale zwarte en witte banen, welke over het gehele tenue heenlopen. Op het tenue bevinden zich niet alleen diagonale banen, maar ook v-banen en zigzagbanen. Verder bevat het tenue een ronde hals en is het uitgerust met rode accenten. De drie adidas strepen zijn rood en hetzelfde geldt voor alle logo's op het tenue. In de hals is nog een speciale verwijzing naar het 110 jarig bestaan van Old Trafford verwerkt. Hier staat namelijk in een label de tekst:  ''OT 110 – 110 Years of Stripes at Old Trafford.''

Op de borst prijken de logo's van adidas en de club en op het midden van het shirt staat sponsor Chevrolet. De linkermouw bevat het embleem van subsponsor KOHLER. Wil jij net als sterren als Van de Beek, Pogba, Greenwood, Fernandes, Rashford, Martial, Maguire, Ighalo, Lingard en andere spelers in dit nieuwe shirt van United schitteren? Klik dan op de buttons om dit voetbalshirt exclusief te kopen. Hier kan je het nieuwe shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers! Hiervoor wordt de originele bedrukking gebruikt!

Koop deze producten