Manchester United authentic uitshirt 2022-2023

Bestel hier het authentic Manchester United uitshirt 2022-2023 voor volwassenen.  Het HEAT.RDY shirt is het voetbalshirt dat ook daadwerkelijk gedragen wordt door de spelers van United tijdens de uitwedstrijden van de club gedurende 2022-2023. Deze voetbalshirts zijn dan ook duurder dan de replica versie en zijn uitgerust met de speciale HEAT.RDY technology. Deze zorgt ervoor dat het voetbalshirt licht is (slechts 120 gram) en bevat extra lucht doorlatende mesh panelen aan de zijkanten van het voetbalshirt. Daarnaast zorgt deze technologie voor een versnelde bloedsomloop, een betere toevoer van oxygen en daarom zorgt voor meer snelheid en kracht voor de sporters. De authentic voetbalshirts vallen vrij getailleerd en bevatten ook een ronding aan de onderkant. Dit tenue kun je alleen bestellen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL!

Het Manchester United uitshirt 2022-2023 is een ode aan alle witte voetbalshirts uit de historie van de club. Bovendien bevat het uitshirt zwarte en rode accenten, geïnspireerd door de clubkleuren van ''The Mancunians.'' Het voetbalshirt bevat een zwarte v-hals met een design van dunne witte en rode tekens. Dit is ook het design van de band aan de onderkant van de mouwen. Op de rechterborst prijkt het adidas logo in het zwart en de linkerborst bevat de badge van Manchester United. De badge heeft dit jaar de vorm van een schild en is zwart met een rode omlijning. Hoofdsponsor TEAMVIEWER versiert het midden van het tenue en het logo van DXC Technology staat op de linkermouw. Het voetbalshirt bevat twee rode adidas strepen met in het midden een zwarte lijn. Het voetbalshirt bevat bovendien een all-over print van geometrische blokken. Dit design staat symbool voor het DNA van de club: YOUTH - COURAGE - SUCCESS! Deze tricots bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de AeroReady technology van het Duitse sportmerk, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

  • Normale pasvorm
  • Geribbelde V-hals
  • Technisch weefsel, 100% gerecycled polyester
  • Mesh in de oksels
  • Geribbelde boorden
  • Ronde zoom
  • HEAT.RDY
  • Opgestreken Manchester United FC embleem
  • Artikelkleur: White
  • Artikelcode: H13883

Wil jij net als sterren als de Manchester United selectie in in dit nieuwe adidas Manchester United HEAT.RDY uitshirt 2022-2023 schitteren? Klik dan op de buttons om dit voetbalshirt exclusief te kopen. Hier kan je het nieuwe shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers! Hiervoor wordt de originele bedrukking gebruikt!