Manchester United voetbalshirt kinderen 2022-2023

Koop hier het nieuwe adidas Manchester United thuisshirt 2022-2023 voor kinderen! Hier scoor je zowel het nieuwste Manchester United thuisshirt als het uitshirt voor kinderen, peuters en kleuters. Dit shirt of tenue kan je kopen voor baby's en kinderen van 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Dit shirt kan je dus kopen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 en in de tenue vorm in kleinere maten. In deze shirts speelt Manchester United de thuiswedstrijden n de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League gedurende dit seizoen.

Het Manchester United thuisshirt 2022-2023 is ook dit jaar weer volledig rood en bevat bovendien een polokraag. De witte polokraag bevat een all-over print van geometrische vormen in het zwart/rood, welke samen de letter M vormen. Dit patroon is geïnspireerd door het iconische snowflake voebtalshirt van mid jaren '90. Verder wordt het voetbalshirt gekenmerkt door de dunne verticale pinstripes. In deze pinstripes zijn ook weer ruiten verwerkt, welke de jaren '90 look van het Manchester United voetbalshirt benadrukken. Op de rechterborst prijkt het adidas logo in het wit/zwart en de linkerborst bevat de badge van de Engelse voetbalclub. Deze badge heeft de vorm van een vijfhoek en bevat een witte en zwarte omranding. De achtergrond van het logo is rood. Op het midden van het tenue staat sponsor Teamviewer en de linkermouw bevat het logo van DXC Technology. Deze voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas AeroReady technologie van het Duitse sportmerk. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

  • Normale pasvorm
  • Geribbelde polokraag met knoopjes
  • Dubbelgebreid, 100% gerecycled polyester
  • Vochtabsorberend AEROREADY
  • Mesh in de oksels
  • Geweven Manchester United embleem
  • Artikelkleur: Real Red

Wil jij net als sterren als de spelers van Manchester United in dit nieuwe voetbalshirt van United schitteren? Klik dan op de buttons om dit voetbalshirt exclusief te kopen voor kinderen. Hier kan je het nieuwe shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers! Hiervoor wordt de originele bedrukking gebruikt!