Manchester United warming-up shirt 2022 - Kinderen

Koop hier het nieuwste Manchester United warming-up shirt voor kinderen. Dit tenue kun je kopen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Het shirt is namelijk beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. Dit trainingsshirt wordt door Manchester United gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden gedurende de tweede seizoenshelft van 2019-2020, dus van januari tot mei 2020.

Het Manchester United warming-up tenue heeft dit jaar een all-over print van zigzag banen in de kleuren rood en zwart. Hiermee is het tenue geheel in stijl van de clubkleuren van United. Op het t-shirt bevinden zich bovendien dunne, horizontale lijnen, welke door de zigzagstrepen heenlopen. Verder is het shirt uitgerust met een ronde hals. Dit shirt is in samenwerking met Parley for Oceans geproduceerd. Het shirt is namelijk gemaakt van gerecycled plastic uit de oceaan. Op de borst prijken de logo's van de club en adidas en AON staat als sponsor op het midden van de trainingskleding van United. De mouwen van dit shirt zijn raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen en bewegen perfect mee met de bewegingen van de armen. Verder bevat het shirt een extra taping in de nek, voor de perfecte pasvorm. Wil je net als Pogba, Martial, Rashford, James, Maguire, Martial, Wan-Bissaka, Greenwood, Fred en andere sterren schitteren in dit shirt? Klik dan direct op de buttons om het te kopen! 

Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren!