Manchester United trainingspak 2022 - Rood/Zwart

Koop hier het adidas Manchester United trainingspak 2022 voor volwassenen. Dit pak wordt door de spelers van Manchester United gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en Europese wedstrijden gedurende de tweede seizoenshelft van 2021-2022, dus van januari tot mei 2022. Het Manchester United United trainingspak kan je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Het pak bestaat uit een training sweater en trainingsbroek. 

De adidas Manchester United training sweater 2022 is geheel rood en wordt gekenmerkt door de semi-hoge hals. De hals bevat bovendien een rits tot de borst. Verder heeft de training sweater van United alle kenmerken van het adidas TIRO 21 template. De adidas strepen staan dit jaar op de schouders en mouwen. Deze strepen zijn zwart en vervagen naar de onderkant. Dit is kenmerkend voor het nieuwe template van adidas.  Op de borst prijken de logo's van de club en adidas. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten, zodat de trainingstrui naadloos aansluit op het lichaam. De achterkant van deze Manchester United training sweater is iets langer, voor de optimale bescherming. De trainingssweater heeft een normale pasvorm en valt perfect om het lichaam. 

De Manchester United trainingsbroek 2022  is geheel zwart en wordt gekenmerkt door de drie adi strepen over de zijkanten van de trainingsbroek. De broek heeft alle kenmerken van het adidas TIRO 21 template. Deze strepen zijn blauw en hebben aan de bovenkant een vervagend design. Verder bevat de trainingsbroek aan de bovenkant een tailleband met trekkoord. Met deze band kan de pasvorm worden aangepast. Op de broek staan bovendien de logo's van de club en adi.  Daarnaast zijn de zijkanten van de broek uitgerust met zakken met ritsen. De onderkant van deze Manchester United trainingsbroek bevat handige enkelritsen, waardoor je deze broek makkelijk over je voetbalschoenen of sneakers aan en uit kan doen. Deze broek heeft een toelopende pasvorm, wat betekent dat deze vooral strak om de kuiten en enkels valt. 

Het Manchester United trainingspak 2022 bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren! Klik direct op de buttons om dit trainingspak te bestellen voor kinderen en volwassenen.