Manchester United training sweater kinderen 2022-2023

Koop hier de groene Manchester United training sweater 2022-2023 voor kinderen. Deze training sweater is onderdeel van het Manchester United trainingspak 2022-2023. Deze sweater kan je kopen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. De training top kan je bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176 en XS. Dit zijn de speciale kindermaten van de top. Dit betreft de training top of trainingssweater, waarin de spelers de training en warming-up afwerken ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden gedurende dit seizoen.

De adidas Manchester United training sweater 2022-2023 is geheel blauw en wordt gekenmerkt door de semi-hoge hals. De hals bevat bovendien een rits tot de borst. Verder heeft de training sweater van United all kenmerken van het adidas CONDIVO 22 template. De adidas strepen staan dit jaar op de schouders en mouwen. Deze strepen zijn oranje. De zijkanten van de training sweater bevatten een vlak met daarin geometrische vormen, geïnspireerd door de structuur van doelnetten. Hier bevindt zich ook een diagonale lijn. Dit is kenmerkend voor het nieuwe template van adidas.  Op de borst prijken de logo's van de club en adidas. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten, zodat de trainingstrui naadloos aansluit op het lichaam. De achterkant van deze Manchester United training sweater is iets langer, voor de optimale bescherming.  Deze training top bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze trainingssweater heeft een normale pasvorm en valt perfect om het lichaam. 

Wil jij ook in deze Manchester United training sweater schitteren? Klik dan direct op de buttons om de Manchester United training sweater 2022-2023 voor kinderen te bestellen!