SKU: H64013

Koop hier de nieuwe witte Manchester United training sweater 2022-2023 voor voor kinderen en volwassenen. Deze Manchester United training sweater kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Dit betreft de training top of trainingssweater, waarin de spelers de training en warming-up afwerken ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en Europese wedstrijden gedurende dit seizoen. Deze training sweater is onderdeel van het Manchester United trainingspak 2021-2022.

De adidas Manchester United training sweater 2022-2023 is geheel zwart en wordt gekenmerkt door de semi-hoge hals. De hals bevat bovendien een rits tot de borst. Verder heeft de training sweater van United alle kenmerken van het adidas CONDIVO 22 template. De adidas strepen staan dit jaar op de schouders en mouwen. Deze strepen zijn rood. De zijkanten van de training sweater bevatten een vlak met daarin geometrische vormen, geïnspireerd door de structuur van doelnetten. Hier bevindt zich ook een diagonale lijn. Dit is kenmerkend voor het nieuwe template van adidas.  Op de borst prijken de logo's van de club en adidas. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten, zodat de trainingstrui naadloos aansluit op het lichaam. De achterkant van deze Manchester United training sweater is iets langer, voor de optimale bescherming.  Deze training top bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze trainingssweater heeft een normale pasvorm en valt perfect om het lichaam. 

Wil jij ook in deze Manchester United training sweater schitteren? Klik dan direct op de buttons om de sweater te bestellen! 

Koop deze producten