SKU: H63966SUIT

Koop hier het nieuwe rode adidas Manchester United presenatiepak 2022 voor kinderen en volwassenen. Dit pak wordt door de spelers van Manchester United gedragen in de voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League wedstrijden gedurende de tweede seizoenshelft van 2022, dus van januari tot mei 2022. 

Het adidas Manchester United presentatiejack 2022 is rood en bevat een hoge hals met doorlopende rits.  Op de borst prijken de logo's van de club en adidas. Het trainingsjack bevat bovendien een capuchon.  Het jack is ook uitgerust met twee zakken. De drie adidas strepen op dit Manchester United trainingsjack zijn zwart. De mouwen betreffen raglanmouwen, welke strak om de armen vallen en de spelers voldoende bewegingsvrijheid bieden. 

De Manchester United trainingsbroek 2022  is geheel zwart en wordt gekenmerkt door de drie adi strepen over de zijkanten van de trainingsbroek. De broek heeft alle kenmerken van het adidas TIRO 21 template. Deze strepen zijn blauw en hebben aan de bovenkant een vervagend design. Verder bevat de trainingsbroek aan de bovenkant een tailleband met trekkoord. Met deze band kan de pasvorm worden aangepast. Op de broek staan bovendien de logo's van de club en adi.  Daarnaast zijn de zijkanten van de broek uitgerust met zakken met ritsen. De onderkant van deze Manchester United trainingsbroek bevat handige enkelritsen, waardoor je deze broek makkelijk over je voetbalschoenen of sneakers aan en uit kan doen. Deze broek heeft een toelopende pasvorm, wat betekent dat deze vooral strak om de kuiten en enkels valt.  Het Manchester United trainingspak 2022 bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren!

Klik direct op de buttons om het officiële adidas Manchester United presentatiepak 2022 te bestellen!

Koop deze producten