Manchester United keepersshirt 2021-2022 - Geel/Zwart

Koop hier het nieuwste Manchester United keepersshirt 2021-2022 voor kinderen en volwassenen. Dit is het shirt dat gedragen wordt door keepers als De Gea, Grant en Romero in de Premier League, FA Cup en Europese uitwedstrijden gedurende 2021-2022. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL.

Het keepersshirt van Manchester United heeft dit jaar een standaard adidas template, namelijk het adiPRO21 template. Het keepersshirt is geel en wordt gekenmerkt door de brede taping aan de zijkanten van het voetbalshirt. Ook de achterkant van de v-hals is zwart en hetzelfde geldt voor de band aan de zijkanten van de mouwen.  De adidas strepen op de schouders zin ook zwart. Op de borst prijken de logo's van adidas en de club en het midden van het Manchester United keepersshirt 2021-2022 is uitgerust met het logo van shirtsponsor TEAMVIEWER. De linkermouw bevat het logo van subsponsor KOHLER. De keeperstenues van United bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Klik op de buttons om dit shirt te kopen. Hier kan je het nieuwe keepershirt van United ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van keepers als De Gea, Heaton en Henderson. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking die de spelers ook op het tenue dragen!