Bestel hier het nieuwste Manchester Cuty trainingspak 2022-2023 voor kinderen en volwassenen. Dit pak kan je kopen in de maten 122, 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit is het trainingspak dat door de spelers van City gedragen wordt tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden in 2022-2023. Dit pak bestaat uit een trainingstrui en een strakke trainingsbroek.

De Manchester City training sweater 2022-2023 is dit seizoen overwegend zwart en bevat een hoge hals met een rits tot de borst. Over de mouwen loopt een diagonale taping in het lichtblauw en groen en ook de logo's zijn monochroom. In dit geval zijn de logo's op het Manchester City trainingspak 2022-2023 lichtblauw.  Op de borst staan de logo's van Puma en City. Deze training tops of squad drill tops bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Bovendien bevat deze squad drill top minuscule meshgaatjes, zodat dit zorgt voor nog meer comfort tijdens het sporten en voetballen. De mouwen zijn zogenaamde raglanmouwen, welke strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van de armen.  

De Manchester City trainingsbroek is dit seizoen geheel zwart met op het midden van de zijkanten van de trainingsbroek een groene Puma Formstripe. Op de broek staan ook de logo's van de club en Nike in het groen. Verder is de trainingsbroek uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. De trainingsbroek is gemaakt van polyester. Dit rekbare materiaal zorgt ervoor dat de broek strak om de benen valt. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee je de broek naar eigen pasvorm kan verstellen. De onderkant van de broek bevat enkelritsen, zodat je de trainingsbroek makkelijk over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. De trainingskleding van City bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als sterren als de spelers van Manchester City dit Manchester City trainingspak 2022-2023 met trots dragen? Klik dan op de buttons!

Koop deze producten