Manchester City keepersshirt 2020-2021 - Kinderen

Koop hier het Manchester City keepersshirt voor kinderen. Dit shirt kan je kopen in de kindermaten 128, 140, 152, 164, 176 en XS. Dit shirt is beschikbaar voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. In dit shirt werken de keepers van Manchester City de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League thuiswedstrijden af  gedurende dit seizoen.

Het Manchester City keepersshirt 2020-2021 is dit jaar overwegend licht groen/turquoise en heeft het PUMA teamFINAL21 Graphic Teamwear template. Dit template gebruikt Puma voor alle keeperstenues dit seizoen. Het keepersshirt bevat een all-over print van zeshoeken (hexagons) met daarin dunne, horizontale lijnen. Bovendien bevatten de Manchester City keepersshirts een toelopende v-hals. Op de linker borst staat het logo van de club en de rechter borst bevat het logo van kledingsponsor Puma. Het logo van Puma staat ook op beide mouwen. Hoofdsponsor ETIHAD Airways versiert het midden van het voetbalshirt van City. Op de linkermouw prijkt het logo van Nexen Tyre. Wil jij net als sterren als Ederson, Muric en Bravo in dit shirt schitteren? Klik dan op de buttons om het shirt te kopen. Hier is het mogelijk je shirt te voorzien van de officiële Premier League bedrukking van jouw eigen naam en nummer of van één van de keepers van de club. 

Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.