Manchester City authentic 3e shirt 2022-2023

Koop hier de authentic versie van het Puma Manchester City 3e voetbalshirt 2022-2023 voor volwassenen. Het authentic tenue is het voetbalshirt dat daadwerkelijk door de spelers van Manchester City gedragen wordt tijdens de wedstrijden in het seizoen 2022-2023. Het is voorzien van een professionele pasvorm, raglanmouwen voor bewegingsvrijheid, verlijmde band voor flexibiliteit, mesh inzetstukken op de schouders en jacquard materiaal voor een betere luchtcirculatie, opvallende clubbranding en vochtafvoerende dryCELL-technologie om je koel en comfortabel te houden bij grote inspanningen. Dit voetbalshirt kan je kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt Manchester City de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League uitwedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023

Het Manchester City 3e voetbalshirt 2022-2023 is een eerbetoon aan de creativiteit van de bruisende stad Manchester en haalt bovendien inspiratie uit de straatkunst van de stad. De gele en zwarte blokken op het voetbalshirt zijn geïnspireerd door de ''Worker Bee'', een iconisch symbool dat terug komt in het stadswapen van Manchester, maar ook in verschillende gevels, mozaieken en de straatkunst in de straten van Manchester. In de blokken is een vervagend effect verwerkt, verwijzend naar het spuitverfeffect van de straatkunst. Het voetbalshirt bevat een ronde hals en alle logo's op het tenue zijn geel/zwart. De rechterborst en de mouwen bevatten het Puma logo en op het midden van het tenue staat sponsor Etihad Airways. De linkerborst bevat het logo van Manchester City. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het tenue. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt een graphic van de boot uit het clublogo. De linkermouw bevat het logo van Nexen Tyre. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

 • dryCELL: PUMA's benaming voor vochtafvoerende eigenschappen die je droog en comfortabel houden
 • Bevat gerecycled materiaal: gemaakt met gerecyclede vezels. Een van PUMA's inspanningen om onze impact op het milieu te verminderen.
 • Pro–fit
 • Ronde hals met gelijmde afwerking en elastische band voor extra comfort
 • Raglanmouwen met meshpaneel inzetstukken op de schouder
 • Verlijmde band aan de bovenkant van de schouders en boorden
 • Rechte zoom met enkelgestikte afwerking
 • Jacquard materiaal aan de achterkant voor extra ademend vermogen
 • Officieel Man City-clublogo links op de borst
 • PUMA Cat-logo rechts op de borst en mouwen
 • Authentiek gelicentieerd productlabel aan de zoom

Wil jij net als sterren als de spelers van Manchester City in dit shirt schitteren? Klik dan op de buttons om het shirt te kopen. Hier is het mogelijk je shirt te voorzien van de officiële Premier League bedrukking van jouw eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club!