Koop hier de authentic versie van het Puma Manchester City uitshirt 2022-2023 voor volwassenen. Het authentic voetbalshirt is het tenue dat daadwerkelijk door de spelers van City gedragen wordt tijdens de wedstrijden dit seizoen.  Dit voetbalshirt kan je kopen in de maten S, M, L, XL, XXL. In dit voetbalshirt speelt Manchester City de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League uitwedstrijden in 2022-2023. Dit voetbalshirt is uitgerust met de Puma Ultraweave technologie. 

Het Manchester City uitshirt 2022-2023 is geïnspireerd door het voetbalshirt van de periode 1969-1970. In deze jaren wonnen the Citizens de FA Cup, League Cup en de Europa Cup II. Destijds had het Manchester City uittenue verticale zwarte en rode banen. Dit jaar zijn de banen diagonaal op het voetbalshirt geplaatst. Deze banen zijn geïnspireerd door de drie rivieren: de Irwell, Irk en Medlock.  De mouwen zijn zwart en bovendien bevat het voetbalshirt een v-hals. Alle logo’s op het tenue zijn geel. De rechterborst en de mouwen bevatten het Puma logo en op het midden van het tenue staat sponsor Etihad Airways. De linkerborst bevat het logo van Manchester City. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het tenue. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt een graphic van de boot uit het clublogo. De linkermouw bevat het logo van Nexen Tyre. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

  • ULTRAWEAVE: ultralichte, ontworpen stof met een gestructureerde 4-way stretch die gewicht en wrijving vermindert. Gebouwd voor atleten die hun snelheid en kracht willen verhogen
  • dryCELL: prestatietechnologie ontworpen om vocht van het lichaam af te voeren en je tijdens het sporten vrij te houden van zweet
  • Gerecycleerde inhoud: Gemaakt met ten minste 20% gerecycled materiaal als een stap naar een betere toekomst
  • Prestaties passen
  • Vleermuismouwenconstructie met raglannaad op de rug
  • Platte gebreide v-hals
  • Gedrukt PUMA Cat-logo op de borst en mouwen
  • Gedrukt officieel teamembleem op de borst
  • Ribbels: 100% Polyester
  • Materiaal Buitenkant: 100% Polyester

Wil jij net als sterren als de spelers van Manchester City in dit Manchester City authentic Ultraweave uitshirt 2022-2023 schitteren? Klik dan op de buttons om het shirt te kopen. Hier is het mogelijk je shirt te voorzien van de officiële Premier League bedrukking van jouw eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club!

Koop deze producten