Merk: SKU: 767786-10

Koop hier het nieuwste Puma Manchester City trainingsjack 2022-2023 voor kinderen. DIt jack is beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. Dit jack kan je bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. Dit betreft het trainingsjack waarin de spelers van City het veld betreden voorafgaande aan de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden gedurende 2022-2023.

Het Manchester City anthem trainingsjack heeft dit seizoen een opvallend design. Het trainingsjack is geïnspireerd door de Puma trainingsjacks van de jaren '80. Het jack is lichtblauw en bevat een all-over print van geometrische vormen over het gehele trainingsjack. Verder wordt het jack gekenmerkt door de hoge hals en prijken de logo's van de club en Puma op de borst. De zijkanten van het jack bevatten zakken. De mouwen van het trainingsjack betreffen raglanmouwen. Kenmerkend aan deze mouwen is dat deze perfect om de armen en schouders vallen en goed meebewegen met de bewegingen van het lichaam.  Dit praktische jack is perfect ontworpen om jou te beschermen tegen de elementen, zodat jij je kunt concentreren op het leveren van prestaties. Insteekzakken vormen een veilige opbergoplossing, terwijl de elastische manchetten en zoom voor een comfortabele pasvorm zorgen. Support je team en je planeet met materialen die geproduceerd zijn met het PUMA x First Mile-recyclinginitiatief - hierbij wordt plastic afval omgezet in producten en krijgen sociaal achtergestelde mensen nieuwe kansen.  Dit jack bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

  • dryCELL: prestatietechnologie ontworpen om vocht van het lichaam af te voeren en je tijdens het sporten vrij te houden van zweet
  • Gerecycleerde inhoud: Gemaakt met ten minste 20% gerecycled materiaal als een stap naar een betere toekomst
  • Officieel embleem op de borst
  • PUMA No.1-logo op de borst
  • Raglanmouwen
  • Volledige ritssluiting
  • Normale pasvorm
  • Lichaamsvoering: 100% Polyester
  • Materiaal Buitenkant: 100% Polyester


Wil je dit Manchester City trainingsjack 2022-2023 voor kinderen kopen? Klik dan op de buttons!

Koop deze producten