Manchester City keepersshirt 2021-2022 - Groen

Koop hier het Manchester City keepersshirt 2021-2022 voor kinderen of volwassenen. Dit keeper shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L,XL en XXL. In dit shirt werken de keepers van Manchester City de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League thuiswedstrijden af gedurende 2021-2022.

Het Puma Manchester City keepersshirt 2021-2022 is dit jaar overwegend groen en heeft het standaard Puma GK template. Dit template gebruikt Puma voor alle keeperstenues dit seizoen. Het keepersshirt bevat een all-over print van flitsende horizontale en verticale lijnen in het groen, geel en blauw. Op de schouders van het keeperstenue bevindt zich een diagonale formstripe. Bovendien bevatten de Manchester City keepersshirts een toelopende v-hals. Op de linker borst staat het logo van de club en de rechter borst bevat het logo van kledingsponsor Puma. Het logo van Puma staat ook op beide mouwen. Hoofdsponsor ETIHAD Airways versiert het midden van het voetbalshirt van City. Op de linkermouw prijkt het logo van Nexen Tyre. Wil jij net als sterren als Ederson, Muric, Steffen en Carson in dit Manchester City keeperstenue schitteren? Klik dan op de buttons om het shirt te kopen. Hier is het mogelijk je shirt te voorzien van de officiële Premier League bedrukking van jouw eigen naam en nummer of van één van de keepers van de club. 

De Manchester City keeperstenues bestaan voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.