5 november 2015

Zweden trainingsshirt 2016-2017

Zweden heeft ook een nieuw trainingsshirt voor de periode 2016-2017. Eerder lekte het design van het nieuwe shirt al uit. Nu is deze ook officieel bekend gemaakt door de Zweedse voetbalbond en kledingsponsor Adidas. In deze trainingsshirts werkt het nationale elftal van Zweden de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de eventuele Euro 2016 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Om het EK van 2016 te halen dient Zweden in een tweestrijd af te rekenen met Denemarken. Tijdens de kwalificatie voor het WK van 2018 is Zweden ingedeeld in een poule met het Nederlands Elftal, Frankrijk, Luxemburg, Bulgarije en Wit Rusland.

Fel geel Zweden trainingsshirt

Het nieuwe Zweden trainingsshirt 2016-2017 is geheel in stijl van één van de belangrijkste kleuren van de vlag van het land: geel. Het nieuwe trainingsshirt van Zweden is fel geel (solar yellow) met een v-hals. Hiermee is het trainingsshirt gebaseerd op het Condivo template van Adidas. Verder bevat het shirt een zwarte en witte baan rondom de hals. Evenals op het nieuwe thuisshirt en uitshirt van Zweden voor 2016-2017 zijn de trademark strepen van Adidas op de zijkanten van het shirt te vinden. Deze drie strepen zijn grijs. De rechter borst bevat het logo van de Duitse kledingsponsor in het grijs en de andere borst bevat het logo van de Zweedse voetbalbond Svenska Fotbollförbundet (SvFF). Adidas is sinds 2013 weer kledingsponsor van het nationale elftal van Zweden. Eerder was het merk dat in de periode 1974-2003. Check hieronder de foto's Zweden trainingsshirt, waarin sterren als Ibrahimovic, Elmander, Kallstrom en Toivonen schitteren gedurende 2016-2017. De shirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Adidas Climacool of Adizero technologie, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren door de ventilerende en vochtafstotende werking.

Zweden trainingsshirt 2016-2017 kopen

Het nieuwste Zweden trainingsshirt 2016-2017 kan je zowel voor kinderen als volwassenen vanaf december 2015 kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 43,- en voor kinderen € 38,-. Directe levering en gratis verzending. Check ook andere beschikbare Zweden producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Of laat je Zweden voetbalshirt voorzien van de officiële Zweden bedrukking van alle sterspelers of een eigen naam en nummer.  Klik op de items om de prijzen van de shops te vergelijken!

Koop het nieuwste Zweden trainingsshirtshirt hier!

of in deze Zweden STORE

of scoor in deze Zweden shop goedkopere t-shirts en sweaters van het land.

Zweden -trainingsshirts -2016-2017