18 november 2015

Zweden trainingspak 2016-2017

Het nieuwe Zweden trainingspak voor Euro 2016 is inmiddels ook bekend gemaakt. In de play-off wedstrijd tegen Denemarken zagen we een aantal wisselspelers het nieuwe trainingspak al dragen. Vandaag is het pak officieel bekend gemaakt door Adidas en de SvFF. Dit trainingspak wordt door de spelers van Zweden gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op het EK van 2016, maar ook in de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. We zullen de Zweedse sterspelers dus ook in het voetbalshirt zien wanneer het land in de kwalificatie tegen het Nederlands Elftal speelt. Andere landen in deze poule zijn Frankrijk, Bulgarije, Luxemburg en Wit Rusland. Het nieuwe trainingspak van Zweden heeft een geheel nieuw design en bestaat uit een sweater en een trainingsbroek. Uiteraard geven we de informatie waar je het trainingspak exclusief kunt kopen!

Zweden sweater en trainingsbroek 2016-2017

Het nieuwe Zweden trainingspak voor het EK van 2016 bevat een navy blauwe sweater. Kenmerkend aan deze trainingssweater is dat het een hoge hals bevat. Verder bevat de sweater fel gele accenten, welke afkomstig zijn uit de kleuren van de vlag. Zo zijn de drie strepen van Adidas op de sweater fel geel. Deze strepen staan voor het eerst sinds jaren op de zijkanten van de sweater, waar deze op voorgaande trainingspakken van Zweden over de schouders en mouwen liepen. Verder bevat het pak speciale mouwen.  Deze lopen allereerst tot driekwart en worden dan afgesloten door een witte en gele bies. Vanuit de onderkant van de mouwen loopt een extra deel. Ook dit deel heeft een navy blauwe kleur en bevat ter hoogte van de handen openingen, welke dienen als handschoenen. Dit deel bestaat voor 80% uit polyester en voor 20% uit spandex, waardoor dit deel strak om de onderarm valt. Verder bevat de achterkant van de sweater een extra vlak met gaatjes, welke perfect is voor ventilatie. De linker borst is uitgerust met het logo van de Zweedse voetbalbond en de andere borst bevat het logo van Adidas. Zoals op de foto's hieronder te zien is, is de sweater ook in een fel gele versie gelanceerd met navy blauwe details. Het nieuwe pak wordt gecompleteerd door een strakke navy blauwe trainingsbroek. Kenmerkend aan deze trainingsbroek is dat deze getailleerd om de kuiten en enkels valt en aan der onderkant ritsen bevat, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. De zijkanten van de broek zijn uitgerust met fel gele trademark strepen van het Duitse sportmerk en de trainingsbroek van Zweden is ook uitgerust met twee zakken met een rits aan de zijkanten. Check hieronder de foto's van de nieuwe Zweden trainingspakken voor Euro 2016 en de kwalificatiereeks van 2016-2017. Deze pakken worden gedragen door sterren als Ibrahimovic, Lustig, Guidetti, Toivonen en Wernbloom. Alle trainingspakken en tenues van Adidas zijn uitgerust met de Climacool technologie. Deze technologie zorgt er niet alleen voor dat zweet en vocht naar de buitenkant van de pakken wordt getransporteerd, maar ook voor ventilatie en afkoeling. Dat alles in het kader van verbeterde performance!

Zweden trainingspak 2016-2017 kopen

Het trainingspak van Zweden bestaat uit twee losse items en is alleen beschikbaar voor volwassenen. Daarmee is het trainingspak van Zweden vrij prijzig. De sweater heeft een prijs van € 74,95 en de trainingsbroek heeft een prijs van € 50,-. Dit maakt dat de totale prijs van het Zweden trainingspak voor 2016-2017 € 125,-. Dan heb je wel wat! Directe levering en gratis verzending. Ben je geïnteresseerd in andere Zweden producten of goedkopere producten van het land. Check dan het overzicht met beschikbare items hiernaast of hieronder. Klik op de items om de prijzen te vergelijken. 

KOOP HET HIER! en deel hieronder je mening!

of in deze Zweden STORE

of koop in deze Zweden shop goedkope Zweden t-shirts en sweaters!


Zweden -trainingssweater -2016-2017

Zweden -trainingsbroek -2016-2017

Zweden -trainingspak -2016-2017