28 september 2016

Zwart Galatasaray trainingsshirt 2016-2017

Nike en Galatasaray hebben vandaag een nieuw trainingsshirt gelanceerd voor 2016-2017. Dit nieuwe shirt was eigenlijk bedoeld als trainingsshirt dat gedragen zou moeten worden in de aanloop naar de Europese wedstrijden dit seizoen. Hoewel de club vorig seizoen de beker van Turkije won, is de club door de UEFA uitgesloten van Europees voetbal. Reden hiervoor is het niet naleven van de financiële Fair Play regels. Galatasaray draagt dit trainingsshirt tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Turkse Liga en bekerwedstrijden gedurende dit seizoen. We bespreken het shirt hieronder.

Zwart/paars Galatasaray trainingsshirt 2016-2017

Het nieuwe trainingsshirt van Galatasaray heeft hetzelfde template als het Champions League trainingsshirt van Barcelona voor 2016-2017. Het shirt is overwegend zwart en wordt gekenmerkt door de flitsende paarse horizontale strepen over de borst. Deze strepen zijn geheel in stijl van het nieuwe 3e shirt van de club. Deze strepen zijn aan de bovenkant iets breder en worden naar de onderkant van de borst dunner. Over de schouders en mouwen loopt ook een paarse strip en de swoosh van Nike op de rechter borst is bovendien paars. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2011 kledingsponsor van ''Gala''. De linker borst is uitgerust met het embleem van de club en daarboven prijken vier gele sterren. Deze sterren refereren aan de twintig kampioenschappen van de club. Per vijf kampioenschappen mag er in Turkije een ster aan het logo worden toegevoegd. Bovendien bevat het shirt een crew neck of ronde hals. Het nieuwe trainingstenue van de club die haar thuiswedstrijden speelt in de Turk Telekom Arena wordt gecompleteerd door een zwart trainingsbroekje met paarse strip aan de zijkanten en ook daarop de logo's van de club en Nike.

Zoals alle trainingskleding van de club zijn de nieuwe trainingsshirts en tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit nieuwe trainingsshirt en tenue wordt vanaf nu gedragen door sterren als Sneijder, Podolski en Nigel de Jong!

Galatasaray trainingsshirt kopen

Het nieuwe Galatsaray trainingsshirt kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 49,95 en voor kinderen € 44,95. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Galatasaray trainingsshirt in de online Galatsaray shop van Nike 

of in officiële  Galatsaray SHOP

of in de online Galatasaray STORE

Zwart -paars -galatasaray -trainingsshirt -2016-2017
Achterkant -galatasaray -training -shirt -2016-2017