25 maart 2016

Zuid Korea voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe voetbalshirts van het nationale elftal van Zuid Korea voor de periode 2016-2017 zijn vandaag bekend gemaakt door Nike en de voetbalbond van Zuid Korea. In deze nieuwe voetbalshirts speelt Zuid Korea de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende de periode 2016-2017. In een poule met Koeweit, Libanon, Myanmar en Laos staat het land fier aan kop en is het land al zeker van een plek in de volgende ronde van de kwalificatie voor het WK van 2018. De nationale voetbalbond van Zuid Korea en kledingsponsor Nike hebben tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt van het land gelanceerd. Uiteraard bespreken we beide voetbalshirts in dit blog.

Zuid Korea thuisshirt 2016-2017

Het Zuid Korea thuisshirt voor de periode 2016-2017 is geheel rood en wordt gekenmerkt door de flitsende horizontale strepen in een donkerdere tint rood over het gehele shirt. De strepen stellen een wapperende vlag van het land voor. Verder is het thuisshirt van Zuid Korea uitgerust met een v-hals. De zijkanten van het Zuid Korea voetbalshirt zijn uitgerust met een blauwe strip. De linker borst bevat het logo van de Koreaanse voetbalbond KFA (Daehan Chukgu Hyeophoe/ Korea Football Association) en de andere borst bevat de swoosh van Nike in het wit. Het Amerikaanse sportmerk is al sinds 1996 kledingsponsor van het nationale elftal en de andere vertegenwoordigende elftallen. De achterkant van het shirt bevat net onder de kraag de naam van het land: KOREA. Het nieuwe Zuid Korea thuistenue wordt gecompleteerd door een rood short met aan de zijkanten een blauwe strip. Ook staan op de shorts de logo's van de voetbalbond en Nike. De kousen van het nieuwe tenue zijn overwegend blauw.

Zuid Korea uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Zuid Korea uitshirt voor 2016-2017 heeft vrijwel hetzelfde template als het thuisshirt van het land, maar is wit met flitsende zilveren horizontale banen over het shirt. De logo's van de voetbalbond en Nike staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Ook dit shirt is uitgerust met een v-hals en op de achterkant staat de naam van het land.  Het nieuwe uittenue van Zuid Korea wordt gecompleteerd door een wit short met daarop de logo's van Nike en de KFA. De kousen zijn rood. Check hieronder de foto's van de nieuwe Zuid Korea voetbalshirts voor 2016-2017, waarin sterren als Heung-Min, Sung-Yong, Chu-Young en JA-Cheol schitteren de komende twee jaren. Alle nieuwe Nike voetbalshirts zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Zuid Korea voetbalshirt kopen

De nieuwe Zuid Korea voetbalshirts kan je vanaf april 2016 kopen bij Subside Sports. De prijs van het voetbalshirt is ongeveer € 80,-. Laat hier bovendien je Zuid Korea voetbalshirt voorzien van de officiële bedrukking van één van de spelers of een eigen naam en nummer. Of check andere Zuid Korea shirts, t-shirts of retro shirts in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Heb je een mening? Deel het hieronder!

Zuid -korea -voetbalshirt -2016-2017

Zuid -Korea -thuisshirt -2016-2017
Zuid -Korea -uitshirt -2016-2017