Zuid-Afrika vrouwen voetbalshirts 2019-2021

Voor het eerst in de geschiedenis nemen de vrouwen van Zuid-Afrika, de Banyana Banyana, deel aan een WK. Speciaal voor deze gelegenheid heeft kledingsponsor Nike nieuwe tenues voor de vrouwen gelanceerd. In deze nieuwe voetbalshirt speelt het nationale vrouwenvoetbalelftal van Zuid-Afrika de wedstrijden tijdens het WK van 2019 in Frankrijk en de overige wedstrijden gedurende de periode 2019-2021. Banyana Banyana strijden in poule B met Duitsland, China en Spanje om een ticket naar de volgende ronde. Check hieronder alle details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van het vrouwenelftal van Zuid-Afrika.

Wil je Banyana Banyana aanmoedigen met een voetbalshirt of gaaf t-shirt? Bestel het dan exclusief in deze SHOP of  in deze winkel (inclusief goedkope t-shirts)

 

Zuid Afrika vrouwen thuisshirt WK 2019

De nieuwe voetbalshirts van het vrouwenteam van Zuid-Afrika hebben hetzelfde design als de tenues die de mannen dragen. Het nieuwe thuisshirt van de vrouwen van Zuid Afrika is geheel geel met groene details. Deze details komen met name terug in de flitsende print van strepen over de schouders en mouwen van het thuisshirt van Banyana Banyana. De binnenkant van de hals bevat ook een groene taping. Deze loopt door over de achterkant van de nek en hierin is ook de vlag van het land verwerkt. Verder is het tenue uitgerust met de bekende vapor hals van Nike. Dit is een combinatie van een diagonale en rechte hals. Op de borst van het tenue staan niet twee, maar drie logo's. De rechter borst bevat de swoosh van Nike, op het midden van de borst prijkt het embleem van de Zuid Afrikaanse voetbalbond, de South African Football Association (SAFA) en de linker borst is uitgerust met een speciale badge met daarin het symbool van het land, de koningsprotea. Het thuistenue van de Zuid Afrikaanse dames wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en gele kousen met een groene swoosh.

Zuid-Afrika vrouwen uitshirt WK 2019

Het nieuwe uitshirt van het Zuid Afrikaanse vrouwenelftal is even zo flitsend als het thuisshirt. Dit shirt is geheel groen. Dit shirt bevat niet alleen opvallende strepen over de schouders en mouwen van het tenue, maar over de gehele body van het nieuwe Zuid Afrika tenue. De logo's van de voetbalbond, Nike en het speciale Zuid Afrika embleem staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Ook dit tenue is uitgerust met de Vapor hals van Nike en de binnenkant van het shirt bevat een gele taping. De achterkant van deze taping bevat ook weer de Zuid Afrikaanse vlag. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een geel broekje en geel groene kousen. Ook deze tenues zijn weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door speelsters als Janine van Wyk, Thembi Kgatlana, Refiloe Jane, Amanda Dlamini, Leandra Smeda en nog meer speelsters.

Zuid Afrika voetbalshirts vrouwen kopen

De nieuwe voetbalshirts van de vrouwen van Zuid Afrika kun je vanaf mei bestellen in de onderstaande shop! Deze tenues zijn beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt is € 85,- en deze kun je laten bedrukken met een eigen naam en nummer en in deze winkels vind je ook nog goedkope t-shirts en hoodies van het land. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Zuid Afrika voetbalshirt in deze SHOP 

of in deze winkel! (inclusief goedkope t-shirts)