Zuid-Afrika voetbalshirts 2020-2021

De nationale bond van Zuid-Afrika heeft vandaag in samenwerking met de nieuwe kledingsponsor Le Coq Sportif de nieuwe voetbalshirts voor de natie gelanceerd. In deze nieuwe shirts gaat het Afrikaanse land zich proberen te plaatsen voor het WK van 2022. Ook tijdens de oefenwedstrijden de aankomende twee jaar worden deze nieuwe shirts gedragen. Le Coq Sportif is sinds deze zomer de nieuwe kledingsponsor van Zuid-Afrika. Hiermee nemen zij de verantwoordelijkheden over van het Amerikaanse sportmerk Nike. Nieuwsgierig de nieuwe voetbalshirts van Bafana Bafana? Check de details hieronder!

Zuid-Afrika thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe thuisshirt van Zuid-Afrika wordt gekenmerkt door de traditionele gele en groene kleuren. De body van het shirt is geel en de details zijn groen van kleur. De body van het shirt wordt gescheiden door een groene streep in horizontale richting. Aan de bovenkant van deze streep is het shirt uitgerust met een vette all-over print. Deze print loopt door over de schouders van het shirt. Ook over deze mouwen loopt een groene streep. Het shirt is uitgerust met een moderne kraag. De achterkant van deze kraag is groen van kleur. Op de linkerkant van de borst staat het logo van de Zuid Afrikaanse voetbalbond. Op de rechterborst staat een gouden ster. Deze staat voor de overwinning in de Afrika Cup. Onder deze ster prijkt een ander logo van de Zuid- Afrikaanse voetbalbond. Ook het logo van Le Coq Sportif komt terug op het shirt. Deze staat in het midden van het shirt en is groen van kleur. Het nieuwe thuistenue wordt gecompleteerd door een groene voetbalbroek en gele kousen

Zuid-Afrika uitshirt 2020-2021

Het uitshirt van Zuid-Afrika is gebaseerd op hetzelfde template als het thuisshirt van het Afrikaanse land. Echter de kleuren van het shirt zijn omgedraaid. De body van het shirt is groen en ook deze bovenkant is uitgerust met de opvallende all-over print. De body en de print worden gescheiden door een subtiele gele lijn. Deze loopt door over de mouwen van het shirt. De gele details komen ook terug in de biesjes, kraag en over de schouders van het shirt. De haan, het logo van kledingsponsor Le Coq Sportif is geel van kleur en staat op het midden van het shirt. De twee logo’s van de Zuid-Afrikaanse voetbalbond staan aan beide kanten van de borst. Opvallend is dat in 2005 Zuid-Afrika deel heeft genomen aan de Gold Cup. Dit is een landentoernooi voor landen uit Centraal en Noord-Amerika. Echter in 2005 werden zowel Colombia als Zuid-Afrika uitgenodigd voor het toernooi. Het nieuwe uittenue van Zuid-Afrika wordt gecompleteerd door een gele voetbalbroek en groene kousen.

Naast het thuis- en uittenue van Zuid-Afrika heeft kledingsponsor Le Coq Sportif ook het derde wedstrijdshirt van het land gelanceerd. Dit shirt is gebaseerd op hetzelfde template als het de bovenstaande tenues. Vele kleuren zijn verwerkt in het derde wedstrijdshirt. De body van het shirt is wit, de all-over print is blauw van kleur en de biesjes aan de onderkant van de mouwen zijn groen. De subtiele lijn die de all-over print en de body scheid is geel van kleur. Dit geldt ook voor de omlijning van de kraag. De achterkant van de kraag is groen van kleur en deze loopt over in een subtiele lijn over de schouders van het shirt.

Zuid-Afrika voetbalshirts bestellen

De nieuwe voetbalshirts van Zuid-Afrika zijn op dit moment nog niet te verkrijgen in Europa. Wanneer dit wel het geval is zijn wij er meteen bij en hebben we weer nieuws. In de onderstaande webshop is het wel mogelijk om fan artikelen te bestellen van de Zuid-Afrikanen. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Bafana Bafana fan artikelen in DEZE SHOP