Young Boys thuisshirt 2020-2021

FC Young Boys heeft in samenwerking met de Amerikaanse kledingsponsor Nike het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2020-2021 officieel gelanceerd. Young Boys is afgelopen seizoen kampioen geworden in de Zwitserse competitie. Dit betekent dat het nieuwe thuistenue te zien is tijdens de thuiswedstrijden in de Zwitserse Super League, Beker en de Champions League gedurende het seizoen 2020-2021. Thuiswedstrijden speelt de Zwitserse club in het Stade de Suisse. Nieuwsgierig naar het nieuwe thuistenue van de club uit Bern? Check de details hieronder!

Young Boys thuis shirt en tenue 2020-2021

Net als ieder seizoen, wordt het nieuwe thuisshirt van Young Boys gekenmerkt door de geel/zwarte kleurencombinatie. Het template waarop dit shirt gebaseerd, is het Nike Trophy IV template. Ook dit jaar heeft Nike gekozen voor een gele body van het shirt met zwarte details. Zo zijn de mouwen van het shirt zwart van kleur. Ook de polo kraag, welke een klassiek karakter geeft aan het shirt is zwart van kleur. In de achterkant van de kraag staat geschreven ‘’FOREVER.” Het design van het nieuwe thuisshirt van de Zwitserse club doet erg denken aan het thuisshirt van Roda JC. Op de rechterkant van de borst is de swoosh geplaatst. Het logo van Nike is zwart van kleur. Op de linkerkant van de borst prijkt het clubwapen van Young Boys. Veel sponsoruitingen zijn terug te vinden op het shirt, Op het midden van het shirt staat de naam van hoofdsponsor plus500. Ook op de mouwen komt er een sponsor terug. Visna is de mouwsponsor van de kampioen van Zwitserland. Op de achterkant van het shirt is de naam van sponsor SportXX terug te vinden. Het nieuwe thuistenue van Young Boys wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en geel/zwarte kousen. Ook op de broek zijn sponsoruitingen terug te vinden. Honda en Huawei staat op de broek van de club. In Zuid-Amerika zie je vaak dat er veel sponsoruitingen op een shirt staan, in Europa is dit redelijk zeldzaam. Net zoals bij alle tenues van Nike wordt ook bij dit tenue gebruik gemaakt van de Nike Dri Fit technologie. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer zodat de spelers van Young Boys optimaal kunnen presteren.

Young Boys voetbalshirts bestellen

Vooralsnog is het Young Boys thuisshirt alleen te koop in de fanshop van de Zwitserse club. Andere voetbalshirts en tenues scoor je in DEZE WEBSHOP!