Young Boys Bern voetbalshirts 2019-2020

Nike en de Zwitserse kampioen Young Boys hebben de de voetbalshirts voor 2019-2020 gepresenteerd. In deze voetbalshirt speelt BSC Young Boys de Zwitserse Super League en Champions League wedstrijden gedurende 2019-2020. Alle nieuwe tenues van de club uit Bern zijn gebaseerd op het Nike Legend template.

Young Boys thuisshirt 2019-2020

Het Young Boys Bern thuisshirt voor 2019-2020 is geheel geel met zwarte details. De zijkanten van het voetbalshirt bevatten een zwarte band en ook naast de hals bevindt zich aan weerszijden een zwarte band. De binnenkant van de hals is uitgerust met een zwarte taping, die ook zichtbaar is op de achterkant van het tenue. Het voetbalshirt van Young Boys is verder uitgerust met een combinatie van een diagonale en rechte hals. De swoosh van Nike prijkt op de rechterborst en de andere borst is uitgerust met het logo van de club. Shoppyland is hoofdsponsor en staat op het midden van de tenues. Young Boys draagt dit seizoen een gouden badge op de linkermouw omdat het afgelopen seizoen kampioen is geworden. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwart/gele kousen.

Young Boys uitshirt 2019-2020

Het Young Boys Bern uitshirt voor 2019-2020 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is wit en bevat ook zwarte details op dezelfde plek als op het uitshirt. Ook dit tenue bevat een Vapor hals en de logo's van de sponsoren en club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. De taping in de nek bevat de tekst: ''FOREVER.'' Voor de eerste O is het logo van de club gebruikt. Op beide tenues staat subsponsor SPORTXX op de achterkant. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwart/witte kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Young Boys tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Hoarau, Sulejmani, Fassnacht, Assalé, Lauper en andere sterspelers.

Het Young Boys Bern shirt kan je vooralsnog alleen kopen in de clubshop van de Zwitserse club. Andere voetbalshirts en tenues voor 2019-2020 scoor je in deze SHOP!