29 augustus 2018

Young Boys Bern voetbalshirts 2018-2019

Young Boys Bern speelt dit jaar ook in de groepsfase van de Champions League en dat betekent dat we de nieuwe tenues van de Zwitserse club uitlichten. De club die haar thuiswedstrijden speelt in het Stade De Suisse, speelt in deze tenues ook de wedstrijden in de Zwitserse Super League en de beker gedurende 2018-2019. Nike is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues van de Zwitserse club. Beide clubs hebben sinds 2016 een partnership. Check hieronder alle details van zowel het nieuwe thuisshirt als het nieuwe uitshirt van het keurkorps van trainer Gerardo Seoane.

Young Boys thuisshirt 2018-2019

Beide nieuwe tenues van BSC Young Boys uit Bern hebben hetzelfde template. Het shirt van de Zwitsers is geel en heeft een v-hals. Verder wordt het tenue gekenmerkt door de twee dunne verticale banen over het midden van het shirt. Deze banen worden onderbroken door het logo van de hoofdsponsor van de club. OBI staat dit seizoen als hoofdsponsor op de voetbalshirts van de club die in het seizoen 2010-2011 voor het laatst in de groepsfase van de Champions League speelde. Aan de onderkant van de twee banen is het oprichtingsjaar verwerkt: 1898. Verder staat subsponsor SportXX als rugsponsor op de tenues en staan VISA op de mouwen. Het nieuwe thuistenue wordt compleet gemaakt door een geel broekje en gele kousen. Op beide items staan uitingen van Nike en de Zwiterse club.

Young Boys uitshirt 2018-2019

Het uitshirt van BSC Young Boys heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt is echter grijs met een v-hals. Ook op dit voetbalshirt bevinden zich twee, verticale, zwarte banen. De logo's van de club en sponsoren staan op dezelfde plek als het thuisshirt, evenals het oprichtingsjaar. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een grijs broekje en grijze voetbalkousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Sulejmani, von Bergen, Mbabu, Hoarau, Sanogo Junior, Bertone, Assalé en nog meer sterspelers!

Het Young Boys Bern shirt kan je vooralsnog alleen kopen in de clubshop van de Zwitserse club. Andere voetbalshirts en tenues voor 2018-2019 scoor je in deze SHOP!