5 augustus 2016

Young Boys Bern voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe Young Boys voetbalshirts voor het seizoen 2016-2017 zijn officieel bekend gemaakt door de club uit Zwitserland en kledingsponsor Nike. Ook vorig seizoen was Nike kledingsponsor van Young Boys uit Bern, daarvoor was dat Jako. De nieuwe shirts werden aan de fans gepresenteerd in thuisbasis Stade de Suisse. In het seizoen 2015-2016 werd Young Boys tweede in de Zwitserse competitie achter kampioen FC Basel. Hierdoor speelt de club uit Bern dit seizoen in (de voorronde van) de Champions League. Deze shirts zal de club in de Europa Cup en de Zwiterse Raiffeisen Super League wedstrijden dragen. BSC Young Boys Bern werd opgericht in 1898 werd wist tot nu toe 11 keer kampioen van Zwitserland tew roden. BSC staat voor Berner Sportclub en enkele bekende spelers uit de selectie zijn, Kubo, Sulejmani en Lecjaks.

Young Boys thuis shirt en tenue 2016-2017

Het Young Boys thuisshirt voor het seizoen 2016-2017 is overwegend geel en is gebaseerd op het Nike Striker IV teamwear template. Het gele Young Boys shirt heeft enkele zwarte details. Deze details zijn terug te vinden op de biesjes en de v-hals. Ook loopt er een zwarte band over de schouders en de achterkant van het shirt. Het midden van het shirt wordt versierd met een zwart vlak en in dit vlak staat de naam van hoofdsponsor HONDA. Boven dit zwarte vlak is op de rechterborst het logo van Nike aangebracht. De linkerborst is voorzien van het logo van Young Boys (YB). Co-sponsor Visane is aangebracht op de beide mouwen. De achterkant van het thuisshirt is volledig geel en heeft aan de bovenkant de naam van sponsor Sportxx - Migros staan. In de kraag van het shirt staat in het zwarte gedeelte forever. Het Young Boys thuis tenue wordt compleet gemaakt met een zwart voetbalbroekje en gele kousen. Het broekje bevat de logo's van de club en van kledingsponsor Nike. De voetbalsokken zijn alleen voorzien van het logo van Nike.

Young Boys uit shirt en tenue 2016-2017

Het Young Boys uitshirt voor 2016-2017 is volledig zwart met witte accenten. Het uitshirt is gebaseerd op hetzelfde template als het thuisshirt, Nike Striker IV teamwear. Het zwarte Young Boys shirt heeft witte biesjes en een witte v-hals. Over de schouders en achterkant van het shirt loopt een witte band. Hoofdsponsor HONDA (the power of dreams) staat in het midden van het uitshirt. De linker borst is versierd met het embleem van de voetbalclub uit Bern en de andere kant met het swoosh teken van Nike. Co-sponsor Visane is aangebracht op de beide mouwen. De achterkant van het uitshirt is volledig zwart met aan de bovenkant in het rood de naam van sponsor Sportxx - Migros. In de kraag staat in het witte gedeelte forever. Het Young Boys Bern uittenue voor 2016-2017 wordt gecomplementeerd met een zwart broekje en zwarte kousen. Het broekje bevat de logo's van de club en van kledingsponsor Nike. De voetbalsokken zijn alleen voorzien van het logo van Nike.

Zoals alle tenues van Nike zijn de shirts van Young Boys uitgerust met de Nike Dri Fit technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

De nieuwe Young Boys voetbalshirts zijn vooralsnog alleen te koop in de officiƫle clubshop van de Zwitserse club. Alle nieuwe voetbalshirts voor 2016-2017 scoor je in deze shop!

Young -boys -voetbalshirts -2016-2017

Young -boys -thuis -shirt -2016-2017

Young -boys -uit -shirt -2016-2017